Američka glumica Kristina Riči, zvezda filma "Porodica Adams" koji ju je proslavio još kao devojčicu, iznenadila je obožavatelje vešću da čeka drugo dete u 42. godini i to s novim dečkom, frizerom Markom Hemptonom.

Kristina je lepe vesti objavila samo nekoliko meseci nakon što je njenom bivšem suprugu Džejmesu Hirdegenu izrečena mera zabrane približavanja i to usled optužbi za nasilno ponašanje u porodici.

"Život postaje sve bolji", napisala je uz objavu i bebinu sliku s ultrazvuka koju je podelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Uskoro se oglasio i budući otac deteta Mark koji je takođe podijelio lepu vest na svom profilu.

Par se zbližio navodno tokom prošle godine, kada su zajedno sarađivali na brojnim modnim snimanjima za koje ju je on stilizovao. Mark je inače poznat po saradnjama sa zvezdama s A-liste i modnim kućama poput Hugo Bossa, Marca Jacobsa, Pradu, Louisa Vuittona i Calvina Kleina.

Pre njega Kristina je bila sa Hirdegena s kojim ima 6-godišnjeg sina Frederika, a o čijem su starateljstvu postigli dogovor u aprilu ove godine. Sporazum je odgovarao glumici kojoj je starateljstvo u konačnici dodijeljeno, a njen bivši partner dobio je pravo na posećivanje sina.

kristina rici
Instagram 

Međutim, nedavno je izneo šokantne optužbe dok je podnosio zahtev za privremenu meru zabrane pristupa, tvrdeći da njegova bivša zloupotrebljava lekove na recept i kombinuje ih s alkoholom, što je čini opasnom za njihovog sina.

kristina rici, dokumenta
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je njemu uzvratila optužbama da ju je fizički zlostavljao i da je morala da krije noževe po kući nakon što joj je pretio da će je raskomadati na dijelove.

kristina rici
Shutterstock 

Sudija je stoga početkom januara, šest meseci nakon što je Kristina podnela zahtev za razvodom, odredio zabranu približavanja.

Bivši supružnici venčali su se u oktobru 2013. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina. Koliko se Kristina promenila tokom svih ovih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Kristina Riči nekad i sad