Zvezda fila "Scarface" holivudska lepotica Mišel Fajfer jedna je od retkih javnih ličnosti za koje se može reći da stare dostojanstveno i bez estetskih korekcija.

Tome svedoče najnovije fotografije slavne glimice koje su nastale na ulicama Los Anđelesa, na kojima je Mišel bez trunke šminke, a svi se slažu da izgleda bar 20 godina mlađe.

Naime, lepa glumica je prošetala u crnoj trenerci koju je uparila sa crnim sandalama, a sve je uparila sa tašnicom u istoj boji i braon naočarima za sunce.

Mišel je je vezala kosu u rep, a iako je sunce bilo jako, neverovatna je činjenica da i pod takvim osvetljenjem skoro da uopšte nema bore.

misel fajfer
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Vau, prelepa je", "Koliko je zgodna i vitka ova žena", "Neverovatno da je ona u 7. deceniji", "Svaka joj čast, izgleda 20 godina mlađe", glasili su komentari fanova.

Iako je bila nenašminkana, nije pokušavala da se sakrije od kamera, a i sama često na svom Instagramu ponosno pokazuje lice bez šminke.

Obožavatelji je ispod takvih objava obično hvale jer je ostarila dostojanstveno, iako neki sumnjaju kako je ipak ubrizgavala injekcije botoksa u čelo i ispod očiju, što ona nikad nije potvrdila.

Podsetimo, čuvenu glumicu Mišel Fajfer mnogi su svrstavali rame uz rame sa lepoticama Holivuda, ali ona samu sebe nije oduvek smatrala lepom.

- U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača - rekla je.

Bila je najviša u razredu i volela je da se potuče sa dečacima. Nije znala da se ponaša u muškom društvu i nije izlazila na sastanke, ipak sada je i dalje jedna od najpoželjinijih žena sveta.

Svi joj se i danas dive zbog njene vitke figure, a mnogi veruju kako bi i danas izgledala savršeno u slavnom kostimu od lateksa u kojem je odigrala Ženu mačku u kultnom Bartonovom filmu o Betmenu iz 1992. godine.

misel fajfer
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Mišel se dvaput udavala i prvi put je stala pred oltar s glumcem Piterom Hortonom 1981. godine. Par je često sarađivao na filmskom platnu, ali 1988. godine odlučili su da se rastanu zbog prevelike predanosti poslu.

Nakon razvoda Fajfer je na filmskom festivalu u Njujorku upoznala glumca Fišera Stivensona, s kojim je u vezi bila tri godine. Ljubila je i Džona Malkoviča, a drugi put je stala pred oltar 1993. godine s producentom Dejvidom E. Kelijem, s kojim je i danas u braku.

Par zajedno ima dvoje dece, sina Džona Henrija (26) i ćerku Klaudiju Rouz (28).