Glumicu Tori Speling, publika je najviše upmatila po kultoj seriji "Beverly Hills 90210", ali su lepo svemu sudeći dani njene najveće slave definitivno iza nje.

Zapravo, više se priča o mnogim plastičnim intervencijama koje je radila, zbog kojih je bleda senka onoga što je bila nekad, kao i brojnim fotošop katastrofama zbog kojih je neretko takođe na meti kritika.

"Imala sam plastične operacije, ali ne toliko koliko ljudi misle", rekla je samouvereno zvezda serije "Beverli Hils 90210" jednom prilikom. Tori je zapravo godinama ubeđivala ljude da je radila samo nos i grudi, iako je evidentno da je operisala i više od toga.

Međutim, čuvenoj Doni iz hit serije "Beverli Hils 90210" priče da je "sva izoperisana" ozbiljno su išle na živce. Toliko su je nervirale da je i njen otac producent Aron Speling morao da reaguje (Aron Speling je producirao i pomenutu hit seriju).

Govorio je ćerki da će takve glasine proći za nekoliko dana, međutim to se nije dogodilo. Naprotiv. Pričama nije pomogla ni Torina ozbiljna opsesija fotošopom.

Iako bi se očekivalo da će se pričama suprotstaviti tako što će pokazati lice bez filtera i šminke, to se nije dogodilo. Slike toliko popravlja u aplikacijama za ulepšavanje da joj operacije na kraju dana nisu ni potrebne.

Potpuno smo sigurni da je u izdanju u kakvom se predstavlja na ovoj društvenoj mreži ni uskoro bivši suprug Din Makdermot sa kojim ima petoro dece ne prepoznaje (od 2004. do 2006. bila je udata za Čarlija Šanijana).

tori speling nekad
Norm Betts / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zapravo, možemo slobodno reći da je samu sebe demantovala jer je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali. Toliko o tome što je samo operisala nos i grudi.

tori speling nekad u seriji beverli hils
printscreen/youtube 

Nedavno su je pratioci još jednom uhvatili u laži nakon što je objavila fotografiju u ružičastom kompletiću na kom je imala veoma uzak struk. Međutim, istog dana pojavile su se paparaco fotografije koje su pokazale pravo stanje stvari.

tori speling sa fotosopom i bez
Profimedia, printscreen/inastagram 

Skandali sa plastičnim operacijama i fotošopiranim slikama nisu jedini u slučaju Toe Speling. Stupce je punila i porodičnom svađom zbog toga što je njen, inače prebogat otac, Aron Speling odlučio da joj ostavi mali deo bogatstva, a potom i kada ju je suprug varao i to javno priznao. Naravno, ne smemo zaboraviti ni njihov rijaliti kada zbog čega se sumnjalo da je bračna kriza iscenirana. Kako je kasnije izjavljivala za medije, da su zapravo ona i suprug bili "Kardašijan, pre Kardašijanovih".

Poslednjih dana najviše se priča o njenom razvodu sa Dinom Mekdermotom (54). Glumica je izbrisala sve zajedničke fotografije sa mreža, a kao glavni razlog ističu se brojne prevare, ali i problemi sa novcem.

S obzirom na to da su oboje bili u brakovima kada su uplovili u vezu, a kasnije i brak, razvoj ovakve situacije ne čudi, te ne sumnjamo da će Tori naći novu ljubav. Nadamo da će ipak malo smanjiti upotrebu programa za ulepšavanje. 

tori speling sa muzem
printscreen/youtube 

Podsetimo, pre nekoliko godina Torino lice poptuno je bilo uništeno lošom lekarskom intervencijom, a sve u nameri da izgleda lepše. Ako to nije lekcija, onda ne znamo šta je. Kako je tada izgledala, ali i kakvo je njeno lice bilo nakon loše intervencije u poređenju sa izdanjima pre, možete pogledati u galeriji ispod: 

Shutterstock, Norm Betts / Shutterstock Editorial / Profimedia Tori Speling nekad i sad