Američka glumica Lara Flin Bojl bila je jedna od najvećih mladih zvezda Holivuda ranih 90-ih godina. Svetsku slavu stekla je gotovo preko noći, a ljude očarala lepotom i neposrednošću, kao i sjajnom glumom.

Redovno se nalazila na listama najlepših žena sveta, a mnoge dame nosile su upravo njene slike plastičnim hirurzima u nameri da joj budu što sličnije. Međutim, Lara se vremenom podvrgla intervencijama kojima je poptuno izmenila svoj lik, a danas je jedva bleda senka one lepotice koja je nekad žarila i palila Holivudom.

lara flin bojl
FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon godina skrivanja, konačno se pojavila u javnosti da bi najavila svoj prvi film nakon punih pet godina. 51-godišnja Lara je u razgovoru za "Hollywood Reporter" promovirala je akcionu dramu "Smrt u Teksasu", a spremno je odgovorila na pitanje novinara da li smatra da je ovo njena povratnička uloga.

"Nikada nisam ni otišla", zaključila je glumica.

Pored toga, rekla je i da se ne boji činjenice da izgleda loše u novom filmu. "Izgledam još gore u filmu nego u stvarnosti", iskrena je Lara, čiji izgled poslednjih godina šokira njene brojne fanove.

lara flin bojl u filmu smrt u teksasu
pritnscreen/youtube 

Naime, Lara je nažalost jedna od onih koja se odlučila na niz estetskih zahvata na licu kako bi održala svoju mladolikost što dugotrajnijom, ali uspela je potpuno suprotno. Njena retka pojavljivanja ostala su u senci izobličenog lica iako nikada nije otvoreno priznala odlaske pod nož, kao ni probleme koja je imala s alkoholom.

lara flin bojl
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumica je istakla kako više nema ni trunku taštine u sebi, kao i da nema problem sa tim što u filmu glumi majku glumcu Roniju Belvisu koji je zapravo samo osam godina mlađi od nje.

Podsetimo, Lara Flin Bojl postala je svetski poznata još na samom početku karijere i to najpre kao znatiželjna tinejdžerka Dona Hajvord u kultnom "Twin Peaksu",a potom kao Stejsi u filmu "Vejnov svet". Zahvaljujući talentu, ali i prirodnoj lepoti koja ju krasila, Lara je mogla da bira muškarce sa kojima želi da izlazi, a na tom listi našao se veliki broj poznatih imena. 

lara flin bojl nekad
Shutterstock 

Izmeđuostalog, zabavljala se sa glumcima Erikom Dejnom, Kajlom MekLaklenom, Dejvidom Spejdom, ali i Džekom Nikolsonom s kojim je raskinula 2004. nakon pet godina veze, kao i sa muzičarem Adamom Durikom, a njene veze punile su stranice tabloida, dok su paparaci pratili svaki njen korak.

Pre najnovije uloge, poslednji film je snimila 2015. godine, a od tada je izbegavala javnost koliko god je mogla. Najviše se pisalo o njenom upropašćenom liku kao i lošim operacijama, a Lara se poprilično trudila da beži od paparaca kadgod može.

Ako ništa, nadamo se da će barem novim filmom uspeti da vrati delić stare slave, ali i da je operacije i intervencije konačno ostavila u prošlosti.