Emili Ratajkovski (30) osmog marta rodila je prvo dete, sina Silvestera Apola, a samo tri meseca posle slavna manekenka izgleda senzacionalno pa nije ni čudo što ponosno pokazuje besprekornu liniju u odvažnim outfitima.

Tako se ovih dana ulicama Njujorka prošetala u farmerkama, patikama i neobičnom topu koji je razotkrio njene grudi.

- Pa zaštitna maska za lice napravljena je od više materijala! - komentarisali su neki. Ipak, lepa brineta očito ne mari za tuđa mišljenja, a od provokativnog stila oblačenja ne odustaje.

emili ratajkovski
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Na društvenim mrežama redovno reklamira svoj brend Inamorata, a njene fotografije u komadima koje je sama dizajnirala uvek dobijaju milione lajkova.

emili ratajskovski
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Kad imaš takvo telo, možeš da nosiš šta god poželiš! Druge žene ponekad te mrze jer su ljubomorne, ali šta se tu može! - zaključuju njeni pratioci.

Podsetimo, Emili se nedavno našla na udaru na društvenim mrežama zbog načina na koji je držala svog sina. Naime, Emili je podelila sliku na kojoj vidimo kako bebu drži jednom rukom, dok glava slobodno pada, a ona je ne pridržava.

To je razbesnelo deo javnosti koji nije štedeo kritike.

emili ratajskovski
Instagram 

"Izgleda da su deca danas samo aksesoar", "Moraš da mu držiš i glavu", "Nosiš ovo jadno dete kao psa, tašnu", "Nosiš sina kao da je peškir za plažu, pa zaključaš komentare", samo su neki od negativnih komentara na račun manekenke.

Više njenih fotografija pogledajte u nastavku:

Instagram Emili Ratajkovski