Loše stvari uvek se, kao po nekom nepisanom pravilu dešavaju "nekome drugom". Međutim, prava istina se te iste loše stvari mogu dogoditi svakome, nevezano da li ste bogati ili siromašni, muško ili žensko, stari ili mladi. Primer tvrdnji je i Paris Hilton, najpoznatija bogata naslednica kojoj decenijama zavide milioni ljudi.

Na prvi pogled, ona je bila još jedna "razmažena bogatašica koja ne zna šta će s parama", ali ni odrastanje u luksuzu nije je moglo zaštititi od predatora i jezivog zlostavljanja koje je doživela još sa 16 godina, a o čemu je progovorila za "Njujork Tajms".

Paris Hilton je progovorila o nasilju koje je trpela.
twitter/New York Times Opinion 

"Veoma kasno uveče, to bi bilo oko tri ili četiri ujutru. Mene i druge devojke bi odveli u ovu prostoriju i obavili lekarske preglede. Ovo nije bilo čak ni sa doktorom. Bilo je to sa nekoliko različitih članova osoblja, gde bi nas stavili na sto i stavili svoje prste u nas. I ne znam šta su radili, ali to definitivno nije bio doktor i bilo je zaista strašno. Bilo je zaista zastrašujuće, i to je nešto što me je zaista blokiralo mnogo godina. Ali sada se stalno vraća i razmišljam o tome. A sada, gledajući unazad kao odrasla osoba, to je definitivno bilo seksualno zlostavljanje", rekla je Paris koja je na Tviteru opisala navodne incidente:

"Neispavana i pod jakim lekovima, nisam razumela šta se dešava. Bila sam primorana da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: "'Ne!" Samo su rekli: "Umukni. Tiše. Prestani da se mučiš ili ćeš ići u Obs. Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bih mogla da se izlečim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča".

Paris Hilton u suzama je opisala detalje zlostavljanja.
pritnscreen/twitter/New York Times Opinion 

Na kraju je poručila: "Ovo je bilo iskustvo koje se ponavlja ne samo meni već i ostalima koji su to doživeli (misleći na posledice traume). Bila sam zlostavljana i plačem dok ovo kucam jer niko, a naročito dete, ne bi trebalo da bude seksualno zlostavljano. Ukrali su mi detinjstvo i to me ubija. Ovo se i dalje dešava nevinoj deci".

Inače, Paris nije jedina koja je progovorila o nasilju u pomenutom internatu, a u videu su progovorile još neke žrtve, kao i majka čiji je sin bio žrtva nasilja.

Instagram, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton otkrila ime deteta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!