Ćerka nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Tramp i njegove prve supruge Ivane Tramp, Ivanka, odnosno američka poslovna žena kako je još zovu često je tema medija,

Kada je njen otac 2020. izgubio na izborima, rešila je da se sa suprugom i troje dece preseli u sunčani Majami, a kao glavni razlog navodi se to što ih je društvena scena gotovo potpuno odbacila, te sa hladnom "dobrodošlicom" nisu mogli da se bore nakon života u Vašingtonu.

Iako je glavni razlog to što se većina slavnih ne slaže sa stavovima nekadašnjeg američkog predsednika, često se kao spominje i njegov više nego bizaran odnos sa ćerkom Ivankom, koji je često bio tema mnogobrojnih medija.

Iako nikad nisu skrivali koliko su bliski, javnost nikad nije zavoravila njegove neprimerene izjave na račun Ivanke koje ne priliče jednom ocu.

donald i ivanka tramp
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Priče da tu postoji "nešto više" pokrenula je njegova izjava "da bi se definitivno zabavljao s njom da mu nije ćerka", ali i brojne fotografije na kojima je neprimereno dodiruje i koje sežu u daleku prošlost, a s time nije prestao ni kada je postao predsednik SAD-a.

Lista je počela s fotografijom obavljenom u Vanity Fairu 1996. godine na kojoj mu Ivanka sedi u krilu dok nežno dira obraz dok sede na spomeniku dva papagaja koja su u ljubavnom zanosu.

donald tramp sa cerkom ivankom
DC / Backgrid UK / Profimedia 

"Da nisam njen otac..."

Zatim je Tramp izjavio kako njegova ćerka ima "najbolje telo" i kako je "jako seksi", a u čudu je ostavio i kontroverznog voditelja Havarda Sterna kada ju je opisao kao "bujnu". Međutim, ni tu nije stao.

"Da nisam u srećnom braku i znate, njen otac...", izjavio je Tramp 2005. godine za poznati časopis Rolling Stone, a 2016. godine, osim što ju je pipao po bokovima na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, dr. Ozu je priznao kako je "ljubi kad god može".

Ivanka se na to sve smeje, pa su se mnogi pitali je li joj zaista takvo ponašanje u redu ili samo dobro skriva neprijatnost. Bilo kako bilo, Ivanka je od 2009. godine u srećnom braku s Džeradom Kušnerom s kojim ima troje dece.

ivanka tramp i odnos sa ocem trampom
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Par je počeo da se zabavlja 2005. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a Džerea je trgovac nekretninama koji dolazi iz poznate i bogate jevrejske porodice zbog koje su 2008. godine raskinuli, jer Ivanka nije Jevrejka. Ipak, kad je to postala, 2009. godine par je izgovorio sudbonosno "da".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!