Slavnima je često dostupno mnog toga, pa tako nekada imaju drugačije poglede na svet nego 'obični ljudi', u šta smo se puno puta. Neke njihove navike fanovi rado prihvataju, ali neke i danas izazivaju kontroverzu.

Ono što svkako izaziva dosta pažnje jesto to da što su određene poznate ličnosti prilično slobodne kada se radi o izražavanju naklonosti prema svojim bližnjima, pa se tako, na primer Dejvid Bekam često nađe na udaru javnosti jer svoju decu ljubi u usta. On nije jedini, a kada pročitate ostale priče u kojima su poznati i slavni prešli granicu s članovima svoje porodice, videćete da nije ni blizu najgori.

Laura Mekenzi i Papa Džon 

Laura Mekenzi Filips kako joj je puno ime, proslavila se Diznijevim ostvarenjima, a postala je prepoznatljiva nakon filma "American Graffiti", a potom "One Day at a Time"...

Međutim, ova mlada glumica nije završila u holivudskim krugovima tek tako. Njen otac bio je čuveni "Papa Džon", muzičar jednog od najpopularnjih bendova tih vremena "Mamas and Papas". Međutim, slavni Džon Filips možda se u medijima činio kao dobroćudni roker, ali istina je bila da je bio sve samo to ne.

Laura je bila 10 godina u incestuoznoj vezi sa svojim ocem Džonom Filpsom
g49 / Zuma Press / Profimedia 

Mekenzi je u ispovesti kod Opre priznala da je upravo sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi,a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet. Njen otac preminuo je 8 godina pre njene ispovesti, koja je najviše potresla njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 62-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

Donald i Ivanka Tramp

O odnosu Donalda Trampa i njegove ćerke Ivaanke dugo se šuška. Još pre nego što je postao američki predsednik, zapažene su njegove u najmanju ruku bizarne izjave o njoj.

Tako je jednom prilikom na pitanje šta je to omiljeno i njemu i njoj, Tramp je rekao: 'Mislio sam reći seks, ali mogu se setiti i golfa i nekretnina.' Takođe je rekao da Ivanka ima 'najbolje telo', te da mu ne bi smetalo da se ona slika za Plejboj.

Donalda Tramp čestoje imao neprimerene izjave o svojoj ćerki Ivanki
DC / Backgrid UK / Profimedia 

'Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije ćerka', komentarisao je tada Tramp, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

'Da, ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac...', rekao je aludirajući da bi zavodio Ivanku.

Tramp je otovrneo rekao da bi bio u veszi sa Ivankom d amu nije ćerka
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Stiven Tajer i Liv Tajler

Osim što su više puta snimljeni kako se ljube u usta na crvenom tepihu, Stiven Tajler nije se pokazao sramežljiv u objašnjavanju kako je normalno da ćerka bude privlačna ocu.

'Kako otac ne bi osećao privlačnost prema svojoj ćerki, posebno ako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki do nekog nivoa', rekao je slavni roker.

Stiven Tajler ćerku ljubi u ista pred svima
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Rob Kardašijan i Kim Kardašijan

Kad su ga pitali u koga je bio zaljubljen kad je bio dete, Rob Kardašijan je priznao da su u pitanju bile Dženifer Lopez i njegova starija sestra Kim.

Stefani Sejmur i njeni sinovi

Bivši supermodel Stefani Sejmur pokazala se veoma bliskom sa svoja dva sina. Neki bi rekli i prebliskom.

Mnogima su za oko zapele fotografije koje je sa sinovima Piterom i Harijem snimila za Harper's Bazaar, a na kojima pozira odevena u izazovno donje rublje i namešta se u provokativne poze. Stefani Sejmor je sina Harija izgubila u 24. godini života. 

Teri Hačer i Ričard Hejs Stoun

Slavna glumica Teri Hačer koje se proslavila serijom "Očajne domaćice" imala je 41 godinu kada je odlučila da progovori o najbolnijem životnom iskustvu, koje je krila decenijama od svih.

Teri je na jednom događaju u organizaciji Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila da stane ispred celog sveta i kaže da je žrtva seksualnog zlostavljanja i pedofilije.

Teri Hačer je bila silovana od strane strica
Shutterstock 

Kako je ispričala tada, otkad je imala pet godina njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno ju je zlostavljao, sve dok nije napunila osam godina. Kako kaže, samu sebe je krivila za sve što se dešavalo

"Bila sam ubeđena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe", rekla je Teri.

Vudi Alen i Sun Ji Previn

Slavni Vudi Alen približio se 35 godina mlađoj Sun-Ji dok je bio u vezi s Miom Farou koja je usvojila Sun-Ji nekoliko godina ranije.

Iako je on nikad nije zvanično usvojio, dugo je bio jedina očinska figura u njenom životu, pa kad su započeli vezu, izazvali su veliko neodobravanje sebi bliskih ljudi, ali i šire javnosti. Za njih se saznalo kad je Mia Farou kod Alena pronašla obnažene fotografije Sun Ji, a venčali su se šest godina kasnije i još uvek su u braku.

Vudi Alen je u vezi sa svojom ćerkom
Shutterstock 

Anđelina Džoli i Džejms Hejven

Teško je zaboraviti scenu s jedne dodele Oskara na kojoj je Anđelina Džoli strastveno poljubila svog brata Džejmsa Hejvena, a zatim u govoru rekla da je 'tako zaljubljena' u njega. Džejms je pak u jednom intervjuu rekao da mu je teško da pronađe devojku upravo zbog Anđeline.

'Ja sam perfekcionista. Osim toga, toliko sam blizak s Endži da imam osećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško da dostigne taj nivo', rekao je.

Glasine o Anđelininom incestuoznom odnosu s bratom su se brzo počele da se šire Holivudom, ali kako su se njih dvoje nakon toga ipak suzdržali od eksplicitnih izliva nežnosti, šuškanja su do danas uglavnom zamrla.

Anđleina Džoli je pričala kako je zaljubljena u svog brata
Youtube 

Bobi Kristina i Nik Gordon

Bobi Krisina, ćerka neprežaljene pevačice Vitni Hjuston, šokirala je javnost kad je otkrila da je u vezi sa usvojenim sinom svoje majke, Nikom Gordonom i da nameravaju da se venčaju.

Budući da su njih dvoje odrasli kao brat i sestra, iako nisu u krvnom srodstvu, njihova je veza izazvala negodovanje u porodici. Mnogi su ga i krivili za njenu tragičnu smrt. On je preminuo godinu dana nakon nje, od predoziranja narkoticima.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!