Teško da u rock 'n' roll svetu postoji bizarnija ličnost od Stivena Tajlera, pevača popularnog benda "Aerosmith".

Njegova popularnost danas nije ni izbliza kao osamdesetih i devedesetih, ali je i dalje često tema medija, nažalost, zbog burnog ljubavnog života koji na momente podseća na pravi horor film.

Tako je pre izvesnog vremena rešila da progovori njegova bivša devojka Džulija Holkomb koja je otkrila detalje veze sa rokerom na koje je malo ko mogao ostati ravnodušan. Ne samo da ju je roker "uze pod svoje" kada je imala samo 15, a potom uz pristanak njene majke i usvojio, već joj je kasnije napravio dete, a kada je otišao na turneju, ostavio ju je samu, bez novca i svakodnevno slao menadžera ne bi li je ubedio da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi u kom je jedva izvukla živu glavu, nesrećna devojka pristala je na abortus, a nakon svega vratila se u porodični dom. Stiven je nakon toga zvao samo nekoliko puta i to je bilo to, ali je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

Stiven je inače retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji pričao o abortusu.

- Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta sam to uradio - napisao je u svojoj autobiografiji.

Stiven Tajler je u prvom braku dobio ćerku Miu.
LISVETT SERRANT / INSTAR Images / Profimedia 

Tajler je u godina koje slede priznao da je većina njegovih loših odluka bila posledica narkotika koje je konzumirao, a pogotovo kokaina na koji je potrošio preko 2 miliona dolara. Ipak, istina je da je Stiven još pre Džulije imao poprilično buran ljubavni život.

Verovali ili ne, on je nevinost izgubio već sa 7 godina i to sa bliznakinjama iz Francuske koje je upoznao u crkvenom horu. A nakon igrarija u dvorištu crkve, zaputili su se njihovoj kući gde se čin i odigrao.

Stiven Tajler bivšu devojku je usvojio kada je imala 16 godina.
Shutterstock 

Istini za volju, Stivena je za sve ove godine, samo jedna žena odbila i to je bila Džoan Džen, ispred čije se hotelske sobe pojavio potpuno nag. Međutim, Džetova mu je samo zalupila vrata.

Takođe, poznata je i njegova romansa sa Bebe Bjul, koja je počela prilično romantično.

- Svuda je padala kiša i bilo je blato, a ja sam bila obučena u dugu belu haljinu i espadrile i nisam htela da se isprljam… Stiven je video šta se dešava i prišao mi je preskočivši baru preko koje je prebacio kaput, podigao me i preneo. Mislila sam da je to smešno ali i veoma galantno. Kao vitez u sjajnom oklopu- ispričala je jednom prilikom za "Rolling Stone" magazin.

Bebe je kasnije Tajleru rodila ćerku, danas poznatu glumicu Liv Tajler, ali joj nije dozvolila da upozna oca sve do njene 12. godine kada ju je dovela na koncert Aerosmita.

- Shvatila sam sve jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i videla sam je kako stoji do pozornice na njegovom koncertu i mislila sam da gledam u svoju blizankinju. Izgledala je bukvalno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno - rekla Liv jednom prilikom.

Stiven Tajler je dobio Liv Tajler u aferi sa Bebe Bjul.
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Stiven je bio i u kratkom braku sa glumicom Sirindom Foks sa kojom je kasnije dobio ćerku Miu. Međutim, njihova veza pukla je nakon što su se stvari sa narkoticima ali i nasiljem otrgle kontroli. Takđe ju je često i varao, ali i emotivno i fizički zlostavljao. Sirinda je kasnije umrla od tumora na mozgu, a Tajler joj je posvetio memoare.

U godinama koje slede bio je još u braku sa dizajnerkom Teresom Baik sa kojom je dobio ćerku Čelsi Anu i sina Taja Monroa, ali ni ovaj brak nije opstao. Sreću je konačno našao sa Ajmi koja je 40 godina mlađa od njega i koja je najpre radila kao njegov personalni asistent.

Stiven Tajler je našao sreću sa ličnom asistentkinjom koja je od njega mlađa 40 godina.
Shutterstock 

Pre Stivena, Ajmi je radila kao asistent Viktorije Bekam i Marle Mejpls. Prvi put su istupili kao par 2016. godine, a iako su postojali navodi da su vereni, pevač nikad nije nikad potvrdio šuškanja.

Stiven Tajler navodno je veren sa Ajmi Preston.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!