Gitarist i osnivač legendarnog benda Led Zeppelin, 77-godišnji Džimi Pejdž, stigao je u Veneciju povodom premijere filma "Becoming Led Zeppelin".

Sa sobom je poveo i svoju 45 godina mlađu devojku, pesnikinju Skarlet Sabet (32) s kojom zbog velike razlike u godinama uvek privlači pažnju, a ništa drugačije nije bilo ni sad.

Dok su šetali crvenim tepihom držeći se za ruke, sve su oči bile uprte u njih, ali oni su gledali samo jedno u drugo i pred kamerama razmenili nekoliko nežnih dodira i zagrljaja.

dzimii pejdz sa 45 godina mladjom devojkom
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pažnju je plenila i haljina u stilu spavaćice koju je nosila Skarlet i koja je naglasila njenu vitku figuru i porcelanski ten.

Inače, Pejdž i Sabet upoznali su se 2014. godine u jednoj londonskoj knjižari u kojoj je ona čitala svoju poeziju.

"Tvoje pesme režu poput noža", rekao joj je tada slavni muzičar i među njima je odmah zaiskrilo. Ipak, ispočetka nije sve teklo glatko i Skarlet je bilo prilično neprijatno zbog medijskih natpisa o njihovoj vezi.

"Sve je to zanimljivo jer na papiru izgleda kao velika razlika u godinama, ali sve se promeni kada stane ispred mene. Verovatno će se mnogi složiti da sam učinila neobičan izbor kada je odabir dečka u pitanju. U početku mi je bilo neprijatno i, iskreno, stidela sam se svega", priznala je prošle godine za Daily Mail, ali je dodala i kako je sada srećna što ima Džimija u svom životu.

Instagram Džimi Pejdž