Da poznati i slavni ponekad imaju drugačije poglede na svet nego 'obični ljudi', uverili smo se puno puta. Neke njihove mušice fanovi rado prihvataju, ali neke i danas izazivaju kontroverzu.

Naime, neki su slavni prilično slobodni kad se radi o izražavanju naklonosti prema svojim bližnjima, pa se tako, na primer Dejvid Bekam često nađe na udaru javnosti jer svoju decu ljubi u usta.

On nije jedini, a kad pročitate ostale priče u kojima su poznati i slavni prešli granicu s članovima svoje porodice , videćete da nije ni blizu najgori. Ni blizu.

Anđelina Džoli i Džejms Hejven

Teško je zaboraviti scenu s jedne dodele Oskara na kojoj je Anđelina Džoli strastveno poljubila svog brata Džejmsa Hejvena, a zatim u govoru rekla da je 'tako zaljubljena' u njega. Džejms je pak u jednom intervjuu rekao da mu je teško da pronađe devojku upravo zbog Anđeline.

'Ja sam perfekcionista. Osim toga, toliko sam blizak s Endži da imam osećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško da dostigne taj nivo', rekao je.

Glasine o Anđelininom incestuoznom odnosu s bratom su se brzo počele da se šire Holivudom, ali kako su se njih dvoje nakon toga ipak suzdržali od eksplicitnih izliva nežnosti, šuškanja su do danas uglavnom zamrla.

Anđelina je čak izjavila kako je zaljubljena u svog brata Džejmsa
Youtube 

Vudi Alen i Sun Ji Previn

Slavni Vudi Alen približio se 35 godina mlađoj Sun-Ji dok je bio u vezi s Miom Farou koja je usvojila Sun-Ji nekoliko godina ranije.

Iako je on nikad nije zvanično usvojio, dugo je bio jedina očinska figura u njenom životu, pa kad su započeli vezu, izazvali su veliko neodobravanje sebi bliskih ljudi, ali i šire javnosti. Za njih se saznalo kad je Mia Farou kod Alena pronašla obnažene fotografije Sun Ji, a venčali su se šest godina kasnije i još uvek su u braku.

Vudi Alen prve odnose imao je s 35 godina mlađom Sun Ji dok je bila dete
Shutterstock 

Donald i Ivanka Tramp

O odnosu Donalda Trampa i njegove ćerke Ivaanke dugo se šuška. Još pre nego što je postao američki predsednik, zapažene su njegove u najmanju ruku bizarne izjave o njoj.

Tako je jednom prilikom na pitanje šta je to omiljeno i njemu i njoj, Tramp je rekao: 'Mislio sam reći seks, ali mogu se setiti i golfa i nekretnina.' Takođe je rekao da Ivanka ima 'najbolje telo', te da mu ne bi smetalo da se ona slika za Plejboj.

Donald Tramp je u više navrata izjavljivao kako je njegova ćerka savršena žena
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

'Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije ćerka', komentarisao je tada Tramp, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

'Da, ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac...', rekao je aludirajući da bi zavodio Ivanku.

Donald je govorio kako bi oženio Ivanku da mu nije ćerka
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Stefani Sejmur i njeni sinovi

Bivši supermodel Stefani Sejmur pokazala se veoma bliskom sa svoja dva sina. Neki bi rekli i prebliskom.

Mnogima su za oko zapele fotografije koje je sa sinovima Piterom i Harijem snimila za Harper's Bazaar, a na kojima pozira odevena u izazovno donje rublje i namešta se u provokativne poze.

Stefani Sejmor je sina Harija izgubila u 24. godini života.

Stefanin sin preminuo je prošle godine u 24 godini života
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Stiven i Liv Tajler

Osim što su više puta snimljeni kako se ljube u usta na crvenom tepihu, Stiven Tajler nije se pokazao sramežljiv u objašnjavanju kako je normalno da ćerka bude privlačna ocu.

'Kako otac ne bi osećao privlačnost prema svojoj ćerki, posebnoako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki do nekog nivoa', rekao je slavni roker.

Stiven i Liv Tajler ljube se u usta na javnim dešavanjima
STAN HONDA / AFP / Profimedia 

Rob Kardašijan i Kim Kardašijan

Kad su ga pitali u koga je bio zaljubljen kad je bio dete, Rob Kardašijan je priznao da su u pitanju bile Dženifer Lopez i njegova starija sestra Kim.

Bobi Kristina i Nik Gordon

Bobi Krisina, ćerka neprežaljene Vitni Hjuston, šokirala je javnost kad je otkrila da je u vezi sa usvojenim sinom svoje majke, Nikom Gordonom i da nameravaju da se venčaju.

Budući da su njih dvoje odrasli kao brat i sestra, iako nisu u krvnom srodstvu, njihova je veza izazvala negodovanje u porodici. Mnogi su ga i krivili za njenu tragičnu smrt. On je preminuo godinu dana nakon nje, od predoziranja narkoticima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!