Dejvid Bekam apsolutno se ne obazire na kritike ljudi na Instagramu.

Mogu da ga vole ili ne vole, ali on i dalje radi ono što misli da treba, a u prilog tvrdnji ide i njegov poslednji postupak kada je uprkos žestokim osudama pratilaca, ponovo postavio fotografiju sa maloletnom ćerkom na kojoj je ljubi u usta.

Već duže vreme vodi se polemika na mrežama da li roditelji uopšte treba da rade ovakve stvari, a mišljenja su i dalje podeljena. Ali je isto tako istina da nešto veći broj smatra da ipak takve stvari ne bi trebalo kačiti na Instagram.

Bekamu to svakako nije prvi put. Ovo mu je treći put da je za mesec dana uspeo da javnost potpuno ostavi bez teksta. Najpre je 1. januara šokirao sve kada je svoju naslednicu poljubio prvi put u usta i čestitao joj Novu godinu.

Potom su ga prozivali jer se propinjao na prste na porodičnoj fotografiji ne bi li izgledao viši.

Sada je postupak sa ćerkom Harper ponovio, uprkos kritikama da je ovako nešto "krajnje neprikladno".

Okačio je fotografije iz šetnje sa rečima: "Tata i princeza su imali predivnu šetnju jutros". I dok se na prvoj slici smeju, na drugoj se ljube u usta, što je izazvao mnoštvo reakcija na ovoj društvenoj mreži.

"Ona je već velika cura i vreme je da prestaneš da je ljubiš u usta", "Ovo loše izgleda...", "Dajte ljudi, pa i Viktorija bi trebalo da mu kaže da ne radi ovo", "Oprostite, ali meni je strašno to što oni rade. U redu je da podeli koliko voli svoju ćerku, ali malo je preterao", "Čudak", "Ovim postupkom pravdaš sve pedofile", "Zašto iamte potrebu ovako da pokazujete ljubav, ona ipak ima samo 10 godina i već vidim kako je ismevaju u školi da će jedini dečko kog će imati i želeti da je poljubi biti njen tata"... samo su neki od komentara.

Dejvida Bekama ismevaju jer 10-godišnju ćerku ljubi u usta.
Shutterstock 

Sa druge strane, bilo je i onih koji su ga pravdali i pisali kako on samo voli svoje dete i ovo je jedan od načina na koji ispoljava svoju ljubav. A šta vi mislite, da li je i vama ovo previše?

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!