Pre samo nekoliko dana u stranim medijima pojavila se vest o lošem psihičkom stanju Viktorije Bekam.

Naime, ona je zbog cele situacije sa novom kolekcijom i nedovoljnim interesovanjem, kao i činjenicom da dolaze mlade i aktuelnije zvezde morala da potraži stručnu pomoć, a sa njom navodno radi i tim teraputa.

Na sve to, u prilog joj nije išlo ni to što je bila sama u Britaniji, dok su Dejvid i deca u Americi, a izvori bliski nekadašnjoju pevačici, a današnjoj modnoj ikoni govorili su da je Viktorija imala utisak da su joj "svi okrenuli leđa".

Zato se brže - bolje spakovala i zaputila u Kaliforniju gde je ponovo sa svojom porodicom, a sudeći po objavama na mrežama, oseća se daleko bolje.

dejvid i viktorija bekam
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Viktorija i Bekam nedavno su proslavili 22 godine braka, a iza sebe su pregurali dosta kriza i afera. Ipak, danas se čini da je sve to iza njih, te da se vole kao na početku veze.

U prilog toj tvrdnji je i poslednja Dejvidova objava na kojoj je "smoren" jer ga Viktorija ljubi u obraz, ali razlog nije poljubac, već nešto drugo.

dejvid bekam objava
pritnscreen/instagram 

"Izlazak u grad vina sa decom postao je malo sramotan kada sam im tražio da slikaju mamu i tatu. Ali onda ovi predivni izrazi lica... Hvala Harper za nekolicinu fotografija i izvini što te sramotim", napisao je Dejvid u opisu objave.

Naravno, komentari nisu izostali, a većina se slatko nasmejala njegovom humoru. Sa druge strane bilo je i dosta komentara da Viktorija sija pored Dejvida, te da se vidi koliko joj fali njegovo društvo kao i četvoro dece, te da se nadaju da će i čuvena Posh spice sada konačno biti ona stara, ali i da će se manuti plastične hirurgije zbog čega je bila na meti kritika, a sporne fotografije, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod.

SplashNews.com / Splash / Profimedia Viktorija Bekam