NEKADA JE BILA NA METI KRITIKA, A DANAS JE VODEĆA MODNA IKONA: Stilske lekcije Viktorije Bekam koje svi treba da znaju

Viktorija Bekam je nepresušan izvor modne ispiracije, a neke od njenih glavnih stilskih lekcija primenjuje već decenijama.

Charles Guerin / Bestimage / Profimedia 

Da je stil gradivo koje se da savladati, najbolje pokazuje Viktorija Bekam: Od Posh Spice s početka 90-ih, preko žene fudbalera sa lažnim tenom deset godina kasnije, do jedne od vodećih savremenih stilskih ikona i dizajnerki.

Viktorija Bekam je postala nekrunisana kraljica mix&match kombinacija, zvoncara u kombinaciji sa čim god vam padne na pamet i visokih štikli.

Ipak, više ih ne nosi u onolikoj meri u kakvoj je ranije, a njenom izjavom da "ne može da se skoncentriše kada nosi ravne cipele"činilo se kao da nikada neće odustati od visokih potpetica.

Lako priznaje da se njen stil kroz godine menjao, kao i šta je naučila na tom putu.

Jednostavnost je najbitnija

viktorija bekam
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ako ste ljubitelj modne klasike koja nikad neće izaći iz mode onda vas sigurno oduševljava stil Viktorije Bekam: čiste linije, klasični krojevi koji slave ženstvenost, bezvremenski stil i nosiva moda koja podjednako odgovara ženama svih godina.

Manje je više

viktorija bekam
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Od nakvarcovane žene fudbalera do žene koje danas stari vrlo otmeno. Pridaje značaj isticanju prirodne lepote, bez preteranih slojeva šminke koji nisu potrebni koži.

Verna svojim zaštitnim komadima

viktorija bekam
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Viktorija Bekam je prepoznatljiva po zvonacarama i naočarama za sunce. Gotovo nijedan njen outfit ne prođe bez ova dva komada. Bez obzira na trendove, Viktorija ih se ne odriče.

Detalji su veoma važni

viktorija bekam
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dizajnerka i supruga Dejvida Bekama dobro zna kolika je moć u detaljima, pa tako svaki naizgled jednostavan outfit uspeva da podigne na viši nivo.

Muški garderober nije zabranjen

viktorija bekam
Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia 

Kraljica stila poznata je po muškim ili oversize komadima koje upakuje sjajno sa svojom odećom. Ova igra krojeva i konfekcijskih brojeva može svaki autfit učiniti zanimljivijim i unikatnijim.

Midi dužina nije rezervisana za babe

viktorija bekam
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je sada poznata dizajnerka na pragu 50-ih, po njenim kombinacija se godine na njoj ne primećuju. Naravno da je bilo perioda kada je gospođa Bekam izlazila u veoma kratkim haljinama, ali s godinama se i to promenilo. Sada "seksi dužinom" haljine smatra i one midi koje predstavljaju savrpen balans između ženstvenosti, seksepila i elegancije.

Odela su uvek u modi

Svi modni stručnjaci će se složiti da ništa ne može da izgleda tako moćno na ženi, kao odelo dobrog kroja. Viktorija Bekam oblači odela na svoje poslovne sastanke ali i na mnoge večernje događaje, a pažnju u njima privlači kao magnet.

viktorija bekam
Charles Guerin / Bestimage / Profimedia 

Ne mora uvek usko

viktorija bekam
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Dobro je poznaot da je Viktorija Bekam nekada bila veliki fan odeće koja se usko pripija uz telo, a danas “poš Spajsica” bira kombinacije koje su nešto šire i komontije, ali kao i svaka žena od stila ume da ih iznese na način da uvek izgleda ženstveno i šik.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši