Proslavljeni fudbaler Dejdvid Bekam i njegova supruga Viktorija čestitali su praznike porodičnom fotografijom koju su oboje podelili na svojim Instagramima.

Roditelji četvero dece pozirali su sa svojim sinovima Romeom, Bruklinom i Kruzom, kao i s ćerkom Harper Seven pored velike novogodišnje jelke, a svi su se za tu priliku obukli svečano i u rekordnom roku dobili milione lajkova.

Ipak, nije trebalo dugo da pažnju s idiličnog porodičnog prizora skrene jedan urnebesan detalj na fotki.

Naime, mnogi su primetili da Dejvid stoji na prstima kako bi bio malo viši pored svojih sinova koji su ga prerasli, a fotke njegovih približenih stopala preplavile su Tviter.

"Sjajna fotografija, a pogotovo gospodin Bekam koji stoji na vrhovima prstiju", "Je li još neko primetio da Dejvid stoji na prstima da bi bio viši?", "Dejvid Bekam koji stoji na prstima kako bi bio viši od svog sina je nešto nabolje što ćete danas videti", "Da li su mislili da ovo niko neće primetiti?" neki su od brojnih komentara na društvenoj mreži.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!