IMANJE BEKAMOVIH VREDNO 6 MILIONA FUNTI: Ispod rustične kuće grade podzemni prolaz za posebnu namenu

Kuća Viktorije i Dejvida Bekama odiše šarmom stare Engleske i građenja je u rustičnom stilu.

Viktorija i Dejvid Bekam
Profimedia, Shuterstock 

Pre samo nekoliko dana u stranim medijima pojavila se vest o lošem psihičkom stanju Viktorije Bekam.

Zbog toga ne čudu žašto sve više vremena provode na svom imanju u Kotsvoldsu nego u Londonu, za koji su izdvojili pozamašnu sumu novca.

Imanje u Kosvoldsu odiše šarmom stare Engleske čemu i te kako doprinose zeleni brežuljci, kao i kuća izgrađena u rustičnom stilu. U luksuznu kuću u Kotsvoldsu Bekamovi su do sada uložili oko šest miliona funti, a komšije kažu da slavni par ima još neke planove.

Pošto je imanje nekoliko puta bilo na meti lopova, nedavno su ga zaštitili bodljikavom žicom, a uskoro će biti iskopan i podzemni tunel koji će voditi od glavne kuće do garaže i na taj način im obezbediti siguran prolaz u slučaju opasnosti, prenosi "The Sun".

Jam Press/Omaze / SplashNews.com / Splash / Profimedia Viktorija Bekam imanje

Dejvidu i Viktoriji društvo u seoskim avanturama prave deca, a proslavljeni fudbaler i uspešna kreatorka najviše vole kada su svi na okupu.

Mezimica cele porodice svakako je desetogodišnja Harper. Živahna devojčica trenira fudbal, te joj zeleni tereni pored kuće dobro joj dođu da se rekreira. Ona je neumorna, za razliku od braće Romea i Kruza, koji se uglavnom zabavljaju nekim svojim tinejdžerskim mukama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši