Ukoliko danas odete na Instagram profil nekadašnje Spajsice i modnog mogula Viktorije Bekam, velike su šanse da tu nećete zateći njene fotografije već objave jedne Jovane, i to ne bez razloga.

Iako je Viktorija sinon za eleganciju, u poslednje vreme rešena je da se okrene i drugim trendovima, kao što je sportski fazon, a upravo tu dolazimo i do lepe Sarajke koja je na kratko bila zadužena za profil Viktorije Bekam.

Naime, već duže vreme se šuška da Viktorijina nova kolekcija nije privukla toliku pažnju kao što se nadalo isprva, kao i da je zbog pada u kompaniji morala da potraži i pomoć psihologa.

viktorija bekam
Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, Viktorija je "stari vuk" i dobro zna da su budućnost influenseri, te je rešena da u svoj tim dovede najbolje, ali i da se okrene tržištu na kom uvek vlada veća potražnja.

Tako je za jedno od lica koja će promovisati njenu sportsku liniju izabrana i lepa Jovana Rajačić, fitnes ekspertkinja sa ovih prostora.

pritnscreen/instagram Jovana Rajačić

U objavama na Viktorijinom profilu, Jovana je snimila i objavila trening kojim poziva na vežbanje, a ideja je bila upravo da kroz sportsku priču publika bolje doživi važnost vežbanja, i da se usput promoviše Viktorijina saradnja sa jednim sportskim brendom.

Lepa Jovana inače je na čelu platforme LIVENow Fitness koja ljude povezuje sa stručnjacima za vežbanje, ali i pruža mogućnost da se čuju neverovatna iskustva drugih širom sveta.

Inače, njena majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, a trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotna i plastičnu hirurgiju su Jovana i njena sestra završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi.

jovana rajacic
pritnscreen/instagram 

Iako su mnogi smatrali da je u svet poznatih lepa fitnes stručnjakinja zavrpila zahvaljujući poznatijoj sestri Andrei koja je u braku sa francuskim fudbalerom Tjerijem Andrijem, istina je da je Jovana najpre završila studije u međunarodnom marketingu,a potom sedam godina radila za agenciju globalnih komunikacija preko odnosa s medijima, raznih događaja, marketinga za influensere i talente i sarađivala sa velikim brendovima.

jovana rajacic
pritnscreen/instagram 

Sada je kao vrhunac karijere došla i saradnja sa Viktorijom, te ne sumnjamo da će se na njenoj listi naći još mnoga velika imena svetskog šoubiznisa, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Jovana Rajačić