Dejvid Bekam definitivno ne mari za osudu javnosti ili ni sam nije slutio da će snimak sa proslave Nove godine izazvati burne reakcije.

Naime, bivši fudbaler je 1. januar dočekao u krugu svoje porodice, a snimak sa ćerkom Harper naišao je na osudu javnosti.

Bekam je zagrljen sa svojom ćerkom ušao u 2022. godinu, ali mnogima se nije dopala "Bekamova sloboda" i način na koji je čestitao praznike svojoj naslednici.

Dejvida Bekama osudila javnost jer je objavio snimak na kom ljubi ćerku u usta.
Instagram 

Bekam je svoju desetogodišnu ćerku poljubio u usta, a potom je usledio niz komentara koji su imali zajedničku rečenicu: "Ovo nije prikladno".

Korisnici društvenih mreža smatraju da je Bekam preterao, kao i da ne bi trebalo tako da postupa sa ćerkom. Iako je poznato da svoju decu ljubi u usta od rođenja, ovaj postupak se ne dopada ni njegovim mnogobrojnim obožavateljima.

"Ljubiti ćerku u usta ruši sve granice koje moraju postojati između roditelja i deteta", "Ostala sam šokirana kada sam ovo videla", "Ovo nije normalno", "Ovako se ne postupa sa detetom", glasili su samo neki od komentara upućenih Bekamu.

Dejvid Bekam ne mari za osudu javnosti zbog toga što ćerku uvek ljubi u usta.
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Podsetimo, Bekam je već bio na meti kritika zbog istog postupka sa Harper. To se dogodilo na četvrtfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu za žene, 2019. godine, kada se poljubac u usta između tate i ćerke dogodio na tribini, u navijačkom žaru.

Engleski fudbaler u braku je sa Viktorijom od 1999. godine, a par ima četvoro dece: sinove Bruklina Josefa, Romea Džejmsa i Kruza Dejvida, i ćerku Harper Seven.

Bekamovi su Božić proveli na svom imanju Kotsvoldsu, deleći zabavne slike i video-zapise s obožavaocima.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!