Nema ko nije prepričavao scenu s dodele Oskara kada je Anđelina Džoli svog brata Džejmsa Hejvena poljubila u usta.

Džejms (48) koji je dve godine stariji od Anđelina, tada je bio i te kako aktuelan, dok je posednjih godina prava misterija.

Hejven vodi miran život daleko od reflektora, a hteo ili ne, svakako će ostati upamćen po poljupcu s Anđelinom na crvenom tepihu 2000. godine.

I dan-danas se o tome piše, i sve se pitaju šta se to zapravo dešavalo između njih dvoje. Jedno vreme bio je na gotovo svim paparaco fotkama Anđeline Džoli - visok muškarac, neobičnog, ledenog izraza lica i uvek sa tamnim naočarima za sunce.

Ipak, to nije bio prvi put da je Džejms poljubio svoju sestru u usta na javnom događaju. Brat i sestra su se takođe poljubili na dodeli Zlatnog globusa ranije te godine.

Naravno, poljubac je bio potpuno "nevin", ako je verovati Džejmsu.

- Nisam dao Endži francuski poljubac, rekao je Hejven 2007. za Daily Mail.

- Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje "Prvog greha" sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar, dodao je.

Džejms i Anđelina nekoliko puta su se javno poljubili u usta
Youtube 

Neprepoznatljiv Hejven viđen je letos u opušenoj šetnji, a bio je obučen sav u belo. Iako je nosio naočare i plavu kapu, paparaci su ga ipak prepoznali i fotografisali. Nije mu bilo drago kada je video paparace, jer očigledno želi da živi miran život, daleko od kamera i scene.

Inače, Džejms je već 11 godina u vezi s devojkom Ešli Rejn, a letos su ga papraci uslikali nakon dugo vremena.

- Veza je donela veliko olakšanje i Bredu, koji je ponekad osećao da se Džejms previše mota oko njih, tvrdio je prijatelj para za strane medije

- Bred je uvek mislio da će Džejms imati koristi od ozbiljne veze, doda je.

Džejms ne voli da se eksponira
RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji pisali su da je netrpeljivost između Bred Pita i Hejvena, koji je povremeno živeo sa parom, dostigla neizdržive razmere i da je zbog toga okončan brak holivudskih zvezda. Mnogi su tvrdili da slavni glumac Anđelini postavio ultimatum ili on ili njen brat.

Dok je Anđelina bila u braku s Bredom Pitom, on je navodno čuvao njihovu decu.

Džejms je čuvao sestrinu decu dok je bila u braku s Bredom
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

- Anđelina i Džejms potpuno su se sada udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je da odgaja decu i posvećivao je njenoj porodici uvek puno vremena.

Odjednom su bez posebnog razloga prestali da razgovaraju, te su se udaljili. Samo oni znaju šta se zaista dogodilo, ispričao je jednom prilikom izvor blizak glumici.

Danas je okrenut produkciji i režiji, baš kao i njegova sestra, a kako Džejms danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Pogledajte kako danas izgleda Džejms Hejven

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!