Ako iko svoj ljubavni život krije kao zmija noge, to je sigurno Anđelina Džoli. "Ludi i buntovni" dani daleko su iza nje, kada je javno eksponirala svoje momke, a nakon raskola sa Bredom Pitom, čini se da se ne zna da li i koga lepa glumica ljubi.

Pre nekoliko meseci uslikana je sa popularnim pevačem The Weekndom, a potom is a bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom, zbog čega su fanovi često pisali da bi bilo lepo da se odluči za jednog.

Sa druge strane, ni pevača koji je ranije bio poznat po vezi sa Belom Hadid nisu mogli naterati da otkrije išta više, sve do sad. On je najavio svoj novi album, a neke stvari prilično govore u prilog da ga za Anđelinu vezuje više od prijateljstva kako je ona izvorno tvrdila.

Fanovi su ubeđeni da je The Weeknd stvarno u vezi sa Anđelinom Džoli.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, čini se da je sam Abel, kako je The Weekndu pravo ime indirektno potvrdio da "gde ima dima, ima i vatre". Nakon što je objavio svoj novi album "Dawn FM" na kom se nalazi numera "Here We Go... Again", obožavateljima su određeni stihovi zaparali uši.

"A moja nova devojka, ona je filmska zvezda/Moja nova devojka, ona je filmska zvezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda..." kaže Abel u pesmi izmeđuostalog.

Razumljivo, fanovima nije trebalo dugo da saberu dva i dva i shvate o kome se radi.

"Ova filmska zvezda, to je Anđelina Džoli, zar ne?", "Dakle, mali Abel ipak uhvatio Anđelinu", "Zaslužuju da budu srećni", "Pesma je prelepa", "The Weeknd potvrdio, to je to.. Anđelina "pala""... delić je onoga što se moglo pročitati na Tviteru i u komentarima ispod pesme.

Kako stvari stoje, čini se da je ovo ipak jedan vid zvanične potvrde, iako se ni pevač ni glumica povodom svega nisu oglašavali. Ipak, obožavatelji su oduševljeni ovim novopečenim parom.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevač je jednim potezom podigao prašinu i navode da su u vezi

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!