Nismo se još ni navikli da je Anđelina Džoli u vezi sa The Weekndom, a već su stigle nove informacije da talentovani muzičar nije jedina osoba sa kojom se viđa.

Glumica je oduvek bila "open-minded" po pitanju veza, ali ovoliko slobodno ponašanje, po mišljenju obožavatelja, ipak je trebalo da ostavi u dalekoj proišlosti.

Naime, uprkos pričama o mučnoj brakorazvodnoj parnici i borbi za starateljstvo koja nema naznaka da će uskoro ugledati kraj, govorilo se i o vezama Džolijeve.

andjelina dzoli i the weeknd
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poslednja informacija bila je da je glumica viđena na večeri sa The Weekendom, nakon čega su se zaputili u njegovu luksuznu vilu. Međutim, pre toga, Anđelina je više puta bila u društvu bivšeg supruga Džonija Lija Milera, za kog je oduvek govorila da je njena "prva i najveća ljubav".

dzoni li miler
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Malo pre nego što su pokrenute spekulacije o vezi sa muzičarem, glumica je uslikana kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga sa flašom vina. Sada se očigledno dokazalo da stara ljubav zaborava nema, jer se ponovo pojavila u javnosti sa Milerom.

andjelina dzoli uhvacena ispšred stana bivseg muza
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par se zaputio na večeru, a fotografi su ih uslikali kada su ulazili u auto. Međutim, očevici tvrde da su bili veoma prisni u restoranu, a Anđelina je više puta dodirivala svog bivšeg supruga po ruci i zavodljivo mu se smeškala, a par se dugo grlio pre nego što će izaći na ulicu.

Naravno, ljudi su odmah prokomentarisali nove fotografije, a osvrnuli su se i na to da je Džolijeva u poslednjih godinu dana povezivana sa mnogim muškarcima, pa čak i sa Aleksom Rodrigezom.

"Ženo, odluči se više za jednog", "Stara ljubav zaborava nema", "Ne znam šta vidi u ovom čoveku", "Očigledno se vraća gde je srećna", "Ponaša se kao klinka", "Rodrigez, Miler, The Weeknd, opet Miler... ko je sledeći"... pisali su na mrežama.

Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija i da li su Džolijeva i Miler ponovo uplovili u ljubavnu vezu. Ovo bi bila obnova ljubavi posle skoro tri decenije, jer njih dvoje su zajedno su igrali u filmu Hacker 1995. godine, a na snimanju su se zavoleli i venčali već 1996.

andjelina dzoli i dzoni li miler
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

"Sve je u tajmingu. Mislim da je on najbolji muž kog jedna devojka može da poželi. Uvek ću ga voleti, bili smo jednostavno premladi", rekla je Anđelina jednom prilikom, pa ko zna, možda je upravo sada taj savršen trenutak da nastave gde su davno stali.