Glumica Anđelina Džoli pojavila se s ćerkom Zaharom i mladom pesnikinjom Amandom Gormanom na događaju "Variety's Power Of Women".

46-godišnja glumica održala je moćan govor dok je najavljivala mladu Amandu za koju je svet saznao na inauguraciji američkog predsednika Džoa Bajdena Ona je te večeri primala i nagradu, ali pažnju je ukrala slavna oskarovka koja je izgledala prelepo u glamuroznom izdanju, dok osmeh nije skidala s lica.

Svilenom bež haljinom prekrila je celo telo, a za dodatnu dozu glamura pobrinuo se crveni ruž kao večna klasika u svetu make up-a. 

Šuška se kako Anđelina blista od kako je u nadovno u vezi sa 15 godina mlađim pevačem The Weekend-om s kojim je glumica viđena već nekoliko puta na večeri, a pri poslednjem izlasku par se odvezao zajedno u njegovu vilu na Beverli Hilsu.

andjelina dzoli sa cerkom
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Vesti o njenoj novoj romansi stižu usred brakorazvodne parnice Anđeline i bivšeg supruga Breda Pita koja bi mogla biti jedna od najdužih i najskupljih u istoriji Holivuda. Par se bori za starateljstvo nad svoje šestero dece, kao i za imovinu, a optužbe pljušte sa svih strana od 2016. godine

Ipak, čini se kako je pevač uspeo bar na kratko da Anđelinine misli skrene s problema, toliko da je glumica ponovo uskočila u glamurozna izdanja u kakvima smo je nekada stalno viđali. Naime, u poslednje vreme, Anđelina je u poslednje vreme viđana u jednostavnim kombinacijama, no čini se da se to promenilo.

46-godišnjakinja se nekoliko meseci krila od javnosti nakon razvoda, a onda je počela i da krije svoje krhko telo ispod dugačkih haljina i široke garderobe i to sve kako je ne bi napadali da je premršava i da tako šalje pogrešnu poruku ostalim ženama.