Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Anđelina Džoli u vezi sa muzičarem The Weeknd-om. 

Američka glumica snimljena je tokom izlaska na večeru s muzičarem u jedan poznati restoran u Santa Monici, samo nekoliko meseci nakon što su počela šuškanja o njihovoj ljubavnoj romansi, koju još uvek nisu službeno potvrdili.

Par još uvek nije potvrdio, ali ni demantovao vezu, a iako su stigli razdvojeno, restoran su ipak napustili zajedno i tako se automobilom odvezli do njegove vile na Bel-Air-u, što su sve snimili paparaci koji su ih čekali ispred ulaza.

andjelina dzoli i the weeknd
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, The Weeknd je pre Anđeline bio u vezama sa poznatim lepoticama iz sveta mode i muzike.

Bela Hadid

Mediji su u stopu pratili njegovu romansu sa Belom Hadid. O njima se počelo šuškati još 2015. a od tada su nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili. Pre šest godina zajedno su viđeni na festivalu Coachella te su tada izvori bliski njima izjavili da se među njima odmah javila hemija.

bela i the weeknd
Instagram 

Iste te godine su zajedno otišli na Fashion Week u Njujork, gde su s revije Alexandera Wanga otišli držeći se za ruke. Ali, krajem 2016. počelo se šuškati da je par raskinuo.

"I dalje dele veliku ljubav jedan prema drugome, pa su ostali prijatelji", rekao je jedan izvor tada. A upravo su se tada ponovo "spojili" na reviji Victoria's Secret gde je nastupao upravo on. U jednom trenutku su se sreli na pisti, Bela je želala da ga dodirne, ali on se izmakao. Sve to je zajedno izgledalo veoma neprijatno pogotovo zbog nedavnog raskida. I danas se šuška da nisu preboleli jedno drugo.

bela i the weeknd na reviji
Youtube 

Selena Gomez

A onda se dogodio još veći šok kada je The Weeknd početkom januara 2017. viđen kako se ljubi sa Selenom Gomez. 

Ubrzo nakon toga, Bela je otpratila Selenu s Instagrama, a onda i Selena i The Weeknd nju takođe. Ali, ni ovde nisu cvetale ruže pa je novi par raskinuo nakon deset meseci veze. Tada su se počeli da kruže tračevi o ljubavnim toruglovima. Naime, Selena se navodno viđala s Džastinom Biberom, a The Weeknd ponovo s Belom. Samo dve nedelje nakon raskida, paparaci su uslikali muzičara kako napušta Belin stan u Njujorku što je bila potvrda njihovog pomirenja.

Rozalija

Muzičara su 2020. spajali sa španskom kantautorkom Rozalijom nakon što se pojavila u remiksu njegovog hita "Blinding lights". Nikada javno nisu pričali o njihovom odnosu, a glasine su počele da kruže nakon što su viđeni u veoma prisnom odnosu.

Šantel Džefris

The Veeknd je 2018. viđen kako se drži za ruku sa manekenkom i DJ Šantel Džefris na muzičkom fetivalu, neposredno pre pomirenja sa Belom.

Iako njihova veza zvanično nikada nije potvrdđena, jedna stvar im je zajednička - Džastin Biber. Naime, Šantel je izlazila sa Biberom 2014. godine, dok je The Weeknd pre imao romansu sa Selenom Gomez, koja je takođe bila u vezi sa Džastinom. 

Šantel Džefris
Instagram 

Jovana Ventura

Nakon raskida sa Selenom Gomez 2017. godine, muzičar je uplovio u romansu sa manekenkom Jovanom Venturom. Nije poznato koliko je njhova veza bila ozbiljna, a interesantno je to da su Venturu pre povezivali sa Džastinom Biberom. Rekli bismo da The Weeknd i Biber imaju veoma sličan ukus kada je reč o odabiru partnerki.

Jovana Ventura
Instagram