Američka manekenka i jedna od najlepših žena sveta iznenadila je pratioce potpunom promenom izgleda.

Naime, Bela Hadid podelila je par fotografija iz kampanje za Miss Sixty, a za to fotografisanje prešla je u tabor plavuša.

Belu su zbog frizure poredili sa njenom majkom Jolandom Hadid, a mnogi su mišljenja da plavooka lepotica sjajno izgleda sa plavom kosom i šiškama.

Manekenka je pozirala u crno-velom topu dugih rukava, pantalonama sa dubokim strukom i papučama sa platformom, dok je na glavi imala maramu.

Veo outfit delovao je u stilu sedamdesetih, a komplimenti su se samo ređali.

"Prelepa", "Sjajno ti stoji plava kosa", "Razmisli da ovo postane stalna boja kose", "Koliko ličiš na majku", "Deluješ toliko mlađe"... samo su neke od stvari koje su joj pisali pratioci.

Inače, Bela Hadid koja je često na meti kritika zbog svog muškobanjastog stila oblačenja nedavno je obelodanila na svom Instagramu da je srećno zaljubljena, a njeno srce ukrao je Mark Kalman, umetnički direktor i njegove zasluge uključuju dizajniranje dela albuma za repera Travisa Skota, a kako izvori bliski paru tvrde, svoju vezu krili su čak godinu dana.

bela hadid sa deckom
screenshoot/instagram 

U prilog tvrdnji idu i fotografije koje su nastale 2. jula 2020. godine, kada su viđeni zajedno prilikom napuštanja Aimé Leon Dore kafića u donjem Menhetnu.

bela hadid na pocetku veze sa markom kalmanom
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon godina mirenja i raskidanja sa The Weekndom, lepo je videti da je konačno srećna i u normalnoj vezi. A u galeriji u nastavku teksta pogledajte više fotografija novopečenog para:

ABACA / Abaca Press / Profimedia, screenshoot/instagram Bela Hadid sa dečkom