Glumica Anđleina Džoli (46) uslikana je proteklog vikenda sa 16-godišnjom ćerkom Zaharom prilikom kupovine namirnica u jednom marketu u Los Anđelesu.

Nije poznato skupoceni market ima dress code za svoje mušterije, ili su majka i ćerka po namirnice svratile nakon nekog svečanog događaja, ali Anđelina i Zahara u svojim su modnim kombinacijama komotno mogle hranu nabaviti i u nekom otmenom holivudskom restoranu.

andjelina dzoli u kupovini
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina se držala svojih uobičajenih neutralnih tonova - obukla je vuneni kamel kaput Max Mara i salonke u boji kože koje obožava.

Njena ćerka Zahara, kako i priliči njenim godinama, odlučila se za vedrije tonove pa je obukla dugu crvenu, pamučnu haljinu, koju je kombinovala sa belim patikama. Svoj razigrani mladenački izgled Zahara je upotpunila narukvicama od perlica i prstenjem.

andjelina dzoli u kupovini
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mama i ćerka lice su prekrile zaštitnim maskama, a kroz prodavnicu su se kretale bez pratnje telohranitelja pa je tako skockana holivudska zvezda sama gurala kolica.

Anđelina Džoli praktikuje minimalizam kada je reč o odevanju, svojim kombinacijama ne prestaje da nas oduševljava, a više njenih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia Anđelina Džoli