Slavna glumica Anđelini Džoli ovih dana promoviše svoj novi film "Eternals", a upravo ovaj događaj bio je povod da oskarovka prošeta crvenim tepihom Filmskog festivala u Rimu.

Džolijeva se na ovaj događaj pojavila u društvu svojih ćerki Zahare i Šajlo, za koju možemo reći da je zasenila svoju lepu majku.

Iako je Anđelina blistala u "mokroj" haljini koja joj je stajala kao salivena, sve oči bile su uprte u lepu Šajlo koja je do nedavno želela da promeni pol i postane Džon.

Šuška se da je Anđelinina naslednica odustala od ove odluke, a mnogi su primetili i veliki osmeh na licu popularne glumice. Naime, Anđelina je izgleda nikad bolje na premijeri filma i nije krila svoju sreću.

andjelina na premijeri sa cerkama
Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Anđelinu dugo nismo mogli da vidimo ovako raspoloženu. Paparaci su je do sada uglavnom fotografisali u ne baš tako raspoloženim izdanjima, pogotovo zbog drame koju je prolazila sa bivšim partnerom Bredom Pitom. 

andjelina dzoli, paparaco
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali, reklo bi se je loš period iza nje. Bar ako je suditi po Anđelininom osmehu i pisanju stranih medija.

Naime, mnogi smatraju da je glumica srećna zahvaljujući poznatom muzičaru The Weekndu sa kojim uslikana nekoliko puta u poslednjih nekoliko meseci.

andjelina i sajlo
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Američka glumica snimljena je nedavno tokom izlaska na večeru s muzičarem u jedan poznati restoran u Santa Monici, samo nekoliko meseci nakon što su počela šuškanja o njihovoj ljubavnoj romansi, koju još uvek nisu službeno potvrdili.

Završili u njegovoj vili

Par još uvek nije potvrdio, ali ni demantovao vezu, a iako su stigli razdvojeno, restoran su ipak napustili zajedno i tako se automobilom odvezli do njegove vile na Bel-Air-u, što su sve snimili paparaci koji su ih čekali ispred ulaza.

Pored toga, Anđelina se našla u centru pažnje i zbog viđanja sa nekadašnjim suprugom Džonijem Lijem Milerom, sa kojim je bila od 1996. do 1999. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine.

the weeknd i andjelina napustaju restoran
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Anđelina je u junu 2021. viđena kako sa flašom vina ide u njegov stan, a napustila ga je nekoliko sati kasnije. Tada se pisalo i kako je s bivšem suprugom upoznala i svoje sinove, 17-godišnjeg Paksa i 12-godišnjeg Noksa.

andjelina i miler
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegov ime ispisano njenom krvlju

Anđelina i Džoni su tokom svog strastvenog braka često intrigirali javnost, a na venčanju se glumica pojavila u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je Milerovo ime ispisano njenom krvlju.

Šuškalo se da ga je Anđelina prevarila s manekenkom i glumicom Dženi Šimicu. Miler se oženio 2008. godine glumicom i manekenkom Mišel Hiks.

Par se rastao 1997. godine, navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine su i zvanično okončali brak, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Da li je on razlog Anđeline sreće, muzičar, ili nešto sasvim treće, ostaje da vidimo...

andjelina i miler dok su bili u braku
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia