Anđelina Džoli knjiški je primer šta ljubav učini od žene.

Nakon priča da je našla novog dečka, poznatog pevača i bivšeg dečka manekenke Bele Hadid, The Weeknda, lepa glumica je po xY put uhvaćena sa bivšim suprugom na romantičnoj večeri.

Kako očevici tvrde, par je bio veoma blizak, a ovo nije prvi put da su Džoni Li Miler i Anđelina viđeni zajedno. Glumica je nekoliko puta uslikana kako dolazi u njegov stan sa flašom vina, a izvori tvrde da nikad nisu ni prestali da vole jedno drugog, već da je tajming bio loš.

Da joj nova ljubav veoma prija svedoče i poslednje fotografije jer je više nego vidljivo koliko glumica blista.

andjelina dzoli na potpisivanju knjige
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina se pojavila na promociji svoje knjige u jednostavnoj satenskoj beloj midi suknji i sivom oversized džemperu na jedno rame, a ceo look upotpunila je nude salonkama koje su još više izdužile njene noge.

Glumica je do pre nekog vremena često bila u javnosti nenašminaka, a kose neobavezno vezane u rep, a iako je njena lepota neosporiva, mnogi su u negativnom kontekstu komentarisali njen nehajni izgled.

andjelina dzoli na promociji svoje knjige
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, stvari su potpuno drugačije u poslednjih par nedelja, tek se Anđelina češće doteruje i izgleda kao prava zvezda sa A liste.  

I na promociji je još jednom opravdala titulu kraljice elegancije, te pokazala da ne moramo omiljene letnje odevne komade još da pakujemo u ormar. 

Najbolje od svega je i to što ovako nešto pristaje svakoj građi, te smo sigurni da bi ovaj outfit mnoge dame iskopirale, te ne usmnjamo da će nas i u budućnosti Anđelina iznenaditi još nekim sjajnim izdanjima, a još neke njene odevne kombinacije koje su za čistu desetku, pogledajte u galeriji ispod:

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli, modna izdanja