Ceo svet i dalje bruji o transformaciji Anđelinine ćerke Šajlo.

Od kako se na nedavnoj promociji filma "Eternals" glumica pojavila sa decom na crvenom tepihu, javnost je prvi put posle dužeg vremena videla Šajlo u haljini, zbog čega se uveliko priča o tome da je odustala od operacije promene pola.

Neki su bili mišljenja i da je ovo samo jedan od "izleta" Šajlo, te da ostaje pri odluci da je zovu Džon i slično, međutim, Anđelinina ćerka ponovo se pojavila u haljini i to našminkala i potpuno bacila u senku slavnu majku.

Naime, film "Eternals" prikazan je i na Internacionalnom Filmskom Festivalu u Rimu, a Anđelina je zablistala na crvenom tepihu u prelepoj srebrnoj "mokroj" haljini zbog čega su svi komentarisali da nikad lepša nije bila.

zahara sajlo i andjelina na promociji u rimu
Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Uz nju su bile i ćerke, a dok je Zahara odabrala belu dugu haljinu sa zlatnim trakama preko grudi, Šajlo se pojavila u jednostavnoj crnoj toaleti i šarenim patikama, ali je ipak imala elegantniju frizuru i bila je našminkana što nije promaklo okupljenim posetiocima.

sajlo se pojavila u haljini i nasminkana
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Više nego ikad primetna je sličnost između nje i slavne majke, a svi su mišljenja da ju je Šajlo već nadmašila lepotom.

Da li je cela priča oko promene pola samo faza u životu tinejdžerke, ili konačna odluka, ne znamo, ali je primetno da je u poslednje vreme Šajlo postala daleko ženstvenija, kao i da pušta kosu.

Podsetimo, svojevremeno je Bred Pit tokom gostovanja kod voditeljke Opre Vinfri otkrio da je njegova ćerka izrazila želju da je oslovljavaju imenom Džon, a još od druge godine želela je da se oblači kao dečak.

sajlo dzoli pit nekad
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Slično je pričala i glumica:

- Mislim da nije na svetu da tumači bilo šta. Voli da se oblači kao dečak i želi da se šiša tako i htela je da je neko vreme zovemo Džon. Neka deca nose plašt i žele da budu Supermen a ona želi da bude kao njena braća. To je ona. To nas je iznenadilo i zaista je zanimljivo, ali ona je mnogo više od toga - zabavna je, slatka i lepa. Ali, da, ona voli kravatu, rekla je glumica za "Daily Mail" pre nekoliko godina, a sve faze u odrastanju lepe Šajlo pogledajte u galeriji ispod: 

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad