Anđelina Džoli nedavno je otvorila profil na Instagramu, a sve u cilju podrške ženama u Avganistana i tom prilikom je objavila pismo koje joj je poslala tinejdžerka zabrinuta za život pod talibanskom vlašću.

Glumica je sada napravila još jedan presedan i objavila fotografije svojoh ćerki na svom nalogu. Na prvoj fotografiji se vidi 16. godišnja Zahara Džoli Pit dok čita prvi roman Tonija Morrisona, „The Bluest Eye“, koji je prvi put objavljen 1970.

Na drugoj fotografiji se nalazi 15. godišnja Šajlio koja takođe čita knjigu „The Dark Lady od Akale“, koja je izašla ove godine.

Kraj letnog čitanja. Ovo su neki od favorita u našoj kući. Volela bih znati vaše“, napisala je Džoli u opisu fotografija.

Osim Zahare i Šajlo, Džoli i njen bivši Brad Pit roditelji su 20.godišnjeg Medoksa koga je glumica usvojila, 17.godišnjeg Paksa i 13-godišnjih blizanaca Viviene i Noks.

Džoli je na Instagramu manje od mesec dana, a kad se pridružila društvenoj mreži u avgustu, ušla je u istoriju kao korisnik koji je u najbrže dosegao 1 milion pratioca.

Takođe, ovo je prvi pogled koji je obožavaocima dala u svoj privatni život i ulogu majke.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli sa decom

Poslednji put je sa svojim kćerkama, Zaharom i Šajlio, bila u javnosti krajem 2019. godine, kada su njih dve stale uz majku na evropskoj premijeri filma „Maleficent“ u Rimu.