Anđelina Džoli rešila je da napravi mali predah od obaveza i otputuje sa decom na kratak odmor u Pariz. Sa njom su bili svi osim Vivien i Medoksa, a paparaci ali i brojni obožavatelji pratili su ih u stopu.

Anđelina i Bred Pit zajedno su dobili šestoro dece - sinove Džona (koji se rodio kao devojčica Šajlo), Medoksa, Knoksa i Paksa i ćerke Vivien i Zaharu.

Međutim, poslednjih meseci najveću pažnju medija privlači upravo Džon ponajviše zbog operacije promene pola za koju se sprema.

sajlo dzoli pit u parizu
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako se godinama bivši par vuče po sudu zbog pitanja starateljstva, nedavno su se pojavila šuškanja da je 19-godišnji sin glumačkog para, Medoks, vrlo verovatno ukraden svojoj biološkoj, kambodžanskoj porodici.

Naime, 21-godišnja studentkinja Elizabet Džejkobs odlučila je da snimi film pod nazivom "Ukradena deca" u kom će se, između ostalog, dotaći i sina slavnog para za kog se tvrdi da je ukraden.

Za sve je kriva agentkinja za usvajanje Laurin Galindo koja je trenutno u zatvoru, a koja se tereti za falsifikovanje američkih viza za azijsku siročad. Laurin je sa sestrom Lin Devin imala agenciju za usvajanje "Seattle International Adoptions", a kratko nakon što je Anđelina usvojila Medoksa, suočile su se s krivičnim prijavama.

andjelina dzoli i medoks
Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia 

Lin je morala da plati 150 hiljada dolara kazne, a Laurin je završila u zatvoru.

Anđelina tvrdi da nije znala ništa o ilegalnim postupcima, iako je činjenica da nema papirologiju koja dokazuje da Medoks nije ukraden. Inače, kako piše The Sun, između 1997. i 2001. godine takvih je slučajeva bilo između 800 i 1600.

andjelina dzoli i medoks
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz to, pažnja je ponovno bila usmerena na Džona koji je do nedavno bio devojčica Šajlo. Bred je o Šajlo, odnosno Džonu, prvi put progovorio kod Opre Vinfri davne 2008. godine i tada otkrio da je zovu muškim imenima, dok je Anđelina istu temu prokomentarisala dve godine kasnije i rekla da je sve počelo kada je Džon imao tri godine.

Još slika mladog Džona, ali i kako je izgledao kao Šajlo, pogledajte u galeriji ispod:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad