Šajlo Džoli Pit privukla je veliku pažnju na premijeri filma "Eternals" u kojem glavnu ulogu tumači njena majka, slavna glumica Anđelina Džoli.

Iako je popularna oskarovka blistala u "Balmain" kreaciji, ćerka Šajlo ju je zasenila. Naime, ona se pojavila u bež haljini i baletankama, a na njenu lepotu niko nije ostao imun.

Nema sumnje da je Šajlo lepe crte lica nasledila od majke Anđelina i oca Breda, a sve su glasnija šuškanja da više ne želi da promeni pol.

bred i sajlo
MAQUAIRE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Naime, tokom prethodnih godina Šajlo smo viđali samo u muškoj garderobi i sa kratkom frizurom, dok je situacija danas dosta drugačija.

Sa 2 godine izrazila želju da se oblači kao dečak

Slavni par izjavio je da je njihova ćerka imala samo dve godine kada je prvi put rekla da želi da se oblači kao dečak.

sajlo dzoli pit
Swarbrick/Watts / INSTAR Images / Profimedia 

Nešto kasnije Bred Pit je tokom gostovanja kod voditeljke Opre Vinfri otkrio da je njegova ćerka izrazila želju da je oslovljajvaju imenom Džon.

sajlo dzoli pit
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

- Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" - ispričao je glumac, a njegove reči kasnije je potvrdila i Anđelina.

sajlo dzoli pit
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

- Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu. Želi da nosi odeću za dečake, a sebe smatra jednim od braće - ispričala je glumica u intervjuu za "Vanity Fair" 2010. godine.

andjelina s decom
Karl Larsen / INSTAR Images / Profimedia 

- Mislim da nije na svetu da tumači bilo šta. Voli da se oblači kao dečak i želi da se šiša tako i htela je da je neko vreme zovemo Džon. Neka deca nose plašt i žele da budu Supermen a ona želi da bude kao njena braća. To je ona. To nas je iznenadilo i zaista je zanimljivo, ali ona je mnogo više od toga - zabavna je, slatka i lepa. Ali, da, ona voli kravatu, rekla je glumica za "Daily Mail" pre nekoliko godina.

sajlo dzoli pit
DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ikona LGBT populacije

Iako se ćerka nekadašnjeg najlepšeg para nikada nije izjasnila o svom rodnom identitetu, Šajlo Džoli Pit postala je jedna od najmlađih ikona LGBT populacije.

Mediji su često pisali da Šajlo ne može da se pomiri sa činjenicom da je "zarobljena" u telu dečaka, te da je započela sa hormonskom terapijom koja je predstavljala pripremu za promenu pola.

andjelina sa cerkama zaharom i sajlo
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Džon će ići na operaciju, ako sve bude išlo po planu, sredinom naredne godine. Veoma se raduje i jedva čeka da postane muškarac. Endži je veoma brižna i prolazi kroz sve te trenutke s njim - rekao je svojevremeno izvor za američke medije.

Izrasla u predivnu damu

Tinejdžerka koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, nedavno je uspela da zaseni mamu kao i braću i sestre svojom lepotom.

Da li je Šajlo odustala od promene pola za sada nije potvrđeno, ali čini se da je prevazišla gore pomenuti period. Jedno je sigurno - ćerka Anđelina i Brreda izrasta u predivnu damu.

sajlo sa bratom i sestrom
Sipa USA / ddp USA / Profimedia