Rediteljka Kloe Zao održala je u Los Anđelesu promociju svog filma "Eternals" u kom je jedna od glavnih uloga pripala nikome drugom do Anđelini Džoli.

Lepa glumica se pojavila na premijeri sa svojih petoro dece, a sa njima jedino nije bio 17-godišnji Pax Džoli Pit koji trenutno živi u Seulu. Anđelina je blistala u nestvarno lepoj "Balmain" kreaciji nalik na togu, iako su zapravo u pitanju predimenzionirane dugačke pantalone koje su kombinovane s takođe predimenzioniranim topom, a lice je ukrasila neobičnim aksesoarom, međutim nije bila jedina koja je ukrala sve poglede.

andjelina dzoli na premijeri filma
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njena ćerka Zahara Džoli Pit privukla je pažnju svih zbog haljine u kojoj se pojavila. 16-godišnja tinejdžerka definitivno je dobar ukus preuzela od svoje majke, te je za ovu svečanost odabrala bajkovitu haljinu iz 2014. godine koju je Anđelina nosila na dodeli Oskara.

Srebrnu toaletu potpisuje Elie Saab Couture, a Zahara je u njoj izgledala kao da je i sama filmska zvezda.

andjelina dzoli na dodeli oskara 2014 godine
FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, od momenta kada su se fotograifije pojavile na mrežama komentari nisu izostali, ali iako su Anđelinino izdanje neki komentarisali negativno i poredili ga sa čaršavom, srebrna haljina je pokupila sve simpatije, a ljudi su bili oduševljeni da je glumcia sačuvala ovu toaletu, kao i da je divno što ju je nasledila jedna od njenih ćerki.

andjelina dzoli sa decom
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zahara je inače jedina od dece Dnđeline džoli i Bred Pita koja nema problem da se pojavljuje na crvenom tepihu, naprotiv. Svojoj majci rado pravi društvo, a primetno je da je i ona sama često u veoma trendi komadima, te da je moda veoma zanima.

Zapravo se okušala još sa 14 godina u dizajniranju nakita sa čuvenim Robertom Prokopom, te nas ne bi iznenadilo da jednog dana Anđelina bude ta koja će haljine i nakit pozajmljivati od nje.

ad

sd

sa

d