U Los Anđelesu je održana premijera filma "Eternals" rediteljke Kloe Zao.

Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju ima Anđelina Džoli, a s njom se u filmu pojavljuju i Džema Kan, Kumal Nanijani, Salma Hajek, Kit Harington i mnogi drugi.

Očekivano, Anđelina je bila glavna zvezda premijere i na nju je stigla u društvu svoje dece. Mamu su bodrili svi osim najstarijeg sina Medoksa, koji trenutni živi u Seulu.

Glumica je za ovu priliku obukla kreaciju modne kuće Balmain u braon boji koja na prvi pogled deluje kao haljina. Međutim, u pitanju su predimenzionirane dugačke pantalone koje su kombinovane s takođe predimenzioniranim topom.

andjelina dzoli
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U prvom planu je bio njen bujni dekolte, koji retko kad ističe, a slavna lepotica ovo izdanje je upotpunila efektnim komadima nakita i odlučila se za jednostavnu šminku, a sve je zaokružila klasičnim zlatnim salonkama.

Ono što je privuklo najviše pažnje i mnoge šokiralo bio je detalj koji je Anđelina imala na licu. Naime, ona je na bradu stavila zlatnu narukvicu koja se slagala sa ostalim nakitom.

andjelina dzoli
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona je blistala u celom autfitu, ali mnogima se nije svidelo neobično mesto za nakit. Neki su išli čak toliko daleko da je to možda zbog uloge koju tumači u filmu, a to je lik profesionalne ratnice Tene.

I dok su neki pohvalili ovu kreaciju, mnogi kritičari s društvenih mreža zaključili su kako joj uopšte nije laskala. "Iskreno, izgleda kao da se umotala u neki čaršav" komentarisao je jedan korisnik Instagrama, s kojim su se mnogi složili.

andjelina dzoli
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Oni koji su stali u obranu Anđelininog odabira kažu da je ovo izdanje u potpunosti u skladu s njenim stilom oblačenja.

Naime, glumica u slobodno vreme preferira da nosi vrlo ležerne i široke odevne komade poput predimenzioniranih haljina, tako da je za premijeru zapravo odabrala kreaciju u svom stilu.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte još Anđelininih izdanja, a potom glasajte u anketi kako se vama dopalo njeno izdanje na premijeri filma.

Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli