Holivudska glumica Anđelina Džoli pojavila se na premijeri svog novog filma "Eternals" a najveću pažnju privukla su deca Medoks, Zahara, Šajlo, Vivijan i Noks.

U ovom ostvarenju, Anđelina Džoli tumači jednu od glavnih uloga a najnovijim pojavljivanjem osvojila je publiku. Dok je blistala u nestvarno lepoj "Balmain" kreaciji, najveću pažnju privukla je ćerka Šajlo Džoli Pit koja je blistala jednako lepo kao i Anđelina.

andjelina dzoli
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, to ne bi bilo tako čudno da Šajlo godinama nismo viđali u muškoj odeći i sa kratkom frizurom. Šajlo je vrlo rano shvatila da želi da bude dečak, a njenu odluku javno su podržali Anđelina Džoli i Bred Pit. Imala je samo dve godine kada je izrazila želju za oblačenjem odeće za dečake, a kao prvo biološko dete nekadašnjeg holivduskog para, Šajlo nije mogla proći neopaženo u očima javnosti.

Tokom jednom gostovanja 2008. godine kod Opre Vinfri, Bred Pit je rekao da svoju ćerku mora da oslovljava imenom Džon.

- Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" - ispričao je glumac, da bi dve godine kasnije ovu priču potvrdila i Anđelina Džoli.

sajlo dzoli pit
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

- Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu. Želi da nosi odeću za dečake, a sebe smatra jednim od braće - ispričala je glumica u intervjuu za "Vanity Fair" 2010. godine.

Iako se ćerka nekadašnjeg najlepšeg para nikada nije izjasnila o svom rodnom identitetu, Šajlo Džoli Pit postala je jedna od najmlađih ikona LGBT populacije. Mediji su često pisali da Šajlo ne može da se pomiri sa činjenicom da je "zarobljena" u telu dečaka, te da je započela sa hormonskom terapijom koja je predstavljala pripremu za promenu pola.

sajlo dzoli pit
Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Džon će ići na operaciju, ako sve bude išlo po planu, sredinom naredne godine. Veoma se raduje i jedva čeka da postane muškarac. Endži je veoma brižna i prolazi kroz sve te trenutke s njim - rekao je svojevremeno izvor za američke medije.

Šajlo Džoli Pit se na prestižnim događajima i crvenom tepihu oduvek pojavljivala u muškim odelima, nalik onim koje su nosili njen otac i braća. Anđelina Džoli i Bred Pit podržali su njenu odluku da promeni pol, iako nikada nisu želeli da potvrde kada će se to dogoditi.

Upravo zbog toga, poslednje pojavljivanje Anđeline sa decom iznenadilo je čitav svet. Šajlo se pojavila u elegantnoj haljini, koju je Anđelina već nosila, koju je uparila sa bež baletankama.

Mnogi su primetili da je Šajlo pustila kosu, pa se postavlja pitanje da li se želja da postane dečak zapravo može prepisati tinejdžerskom dobu i nesigurnosti? Vreme će pokazati.

Kako se Šajlo Džoli Pit menjala tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad