REŠILA DA NADOKNADI PROPUŠTENO: Otkriveni detalji odnosa Anđeline Džoli sa bivšim mužem nakon razvoda od Breda

Anđelina Džoli u podlednje vreme četo je viđena u društvu poznatih muškaraca, a sada je izvor blizak glumici otkrio detalje tih odnosa.

Shutterstock 

Slavna glumica Anđelina Džoli zna da iskoristi samački život na najbolji mogući način i ponovno uživa u odlasku na dejtove s muškarcima.

Zvezda Marvelova novog filma "Eternals" nedavno je viđena na večeri sa svojim bivšim suprugom Džonijem Li Milerom, a pre toga s muzičarem The Weekndom.

Njeni prijatelji otkrili su da je jako uzbuđena zbog toga što ponovo izlazi s muškarcima, i to po prvi put nakon razvoda od Breda Pita.

"Anđelina se veoma zabavlja trenutno, pokušava da nadoknadi sve što je propustila. Nema nikakvih pritisaka niti očekivanja, samo se zabavlja i uživa u tome. Njeni prijatelji je nikada nisu videli ovako punu energije", rekao je izvor za Us Weekly.

anđelina dzoli
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Anđelina i Bred rastavili su se 2016. godine, a prema zakonu su razvedeni tek od 2019. godine, ali se još uvek sudski spore oko nekih detalja.

"Nije bila zainteresovana za izlaske s drugim muškarcima nakon raskida jer je bila vrlo zaposlena majčinstvom i svojom karijerom", otkriva izvor blizak glumici.

Iako je viđena i s bivšim suprugom, izvor tvrdi da je Džolijeva zainteresovanija za The Weeknda i da joj itekako prija.

andjelina dzoli i the weekend
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"I Ađelina i pevač svima govore da su samo prijatelji, ali oni koji ih poznaju smatraju da se tu događa nešto romantično. Ona se definitivno zagrejala za njega. On je upotrebio svoj šarm i trudi se da je impresionira", otkriva izvor.

Nema sumnje da će vreme pokazati ko će biti sledeći srećnik koji će osvojiti srce slavne glumice.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli sa bivšim mužem

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši