Anđelina Džoli bila je i ostala jedna od najlepših i najpoželjnijih glumica svih vremena, te ne čudi što su sve njene veze privlačile ogromnu pažnju.

U poslednje vreme svet ponovo bruji o njenom odnosu sa pevačem The Weekndom nakon što je na suptilan način u novoj pesmi otkrio da su zajedno, ali i o njenom odnosu sa bivšim mužem Džonjem Li Milerom sa kojim je malo-malo pa uslikaju paparaci.

Oni su to, naravno, pravdali prijateljstvom, a zanimljivo je da upravo Miler nikad nije rekao nijednu ružnu reč o svojoj bivšoj dragoj u javnosti. Anđelina je ostala u dobrim odnosima i sa Bilijem Bobom Torntonom sa kojim je svojevremeno punila stranice tabloida.

Zapravo, ono što su Megan Foks i Mašin Gan Keli danas, to su bili Džolijeva i Tortnon nekada. Tetovirali su se zajedno, nosili krv onog drugog u bočici oko vrata... i šta sve ne... a glumac je zbog nje ostavio i verenicu Lauru Dern koja je za sve saznala iz novina.

Bili Bob Tornton i Anđelina Džoli bili su u braku tri godine.
Shutterstock 

Venčali su se 2000. godine u Las Vegasu, a razveli tri godine kasnije, sam onekoliko nedelja nakon njihove godišnjice. Ipak, Džolijeva je sa njim ostala u sjajnim odnosima, a i dan-danas redovno se čuje i sa njegovim sinom Harijem Džejmsom Torntonom (27) kog je dobio u jednom od šest brakova.

Hari Džejms Tortnton nedavno je progovorio o nekadašnjoj maćehi Anđelini Džoli.
pritnscreen/instagram 

Hari koji se i sam okušao u glumi te ga je publika mogla upoznati u ostvarenju "Relatively Famous: Ranch Rules", otkrio je da se sa nekadašnjom maćehom redovno čuje oko praznika, ali i tokom godine.

"I dan-danas mi šalje božićne poklone svake godine i druge stvari. Ne pričamo preko telefona svaki dan, ali čujemo se tu i tamo i razgovaramo", rekao je Hari za "Entertainment Tonight".

Hari Džejms Tornton kaže da je Anđelina Džoli bila sjajna dok je bila u braku sa njegovim ocem Bilijem Bobom.
pritnscreen/instagram 

Inače, Harija je Tornton dobio sa bivšom Plejboj zečicom Pietrom Davn Černiak sa kojom je bio u braku od 1993. do 1997. godine. Glumčev sin rekao je da pre nego što su se njegov otac i Džolijeva razveli, ona se uvek trudila da zabavlja njega i njegovog brata.

"Vodila nas je na kampovanje svake nedelje i jednom je iznajmila kamp prikolicu te smo otišli na sjajan izlet", rekao je i dodao da je Anđelina bila otkačena i super.

"Bila je jako zabavna kada smo bili mlađi", naglasio je.

Sin Bilija Boba Torntnona, Hari Džejms Tornton kaže da se redovno čuje sa Anđelinom Džoli.
printscreen/instagram 

Danas se stiče utisak da mnogi imaju problem da poveruju da je Anđelina toliko zabavna osoba, ako se uzme u obzir cela halabuka sa Bredom Pitom i mučnim razvodom kome nema kraja, ali i izjave nekadašnjih dadilja koje tvrde da je Anđelina ta koja je pila i bila nasilna, a da su deca često"puštena s lanca".

Anđelina Džoli od svih bivših jedino nije u dobrim odnosima sa Bredom Pitom.
Shutterstock 

Iako je Bred nedavno izjavio da bi voleo da nađe "zajednički jezik" sa Anđelinom, čini se da do toga ipak neće doći u skorije vreme, a još njenih fotografija iz vremena sreće sa bivšim muževima ali i sa novim partnerom pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Pogledajte u galeriji još fotografija Anđeline Džoli sa bivšim i sadašnjim partnerima.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!