Slavna glumica Anđelina Džoli ovih dana promoviše svoj novi film "Eternals", a upravo ovaj događaj bio je povod da oskarovka prošeta crvenim tepihom Filmskog festivala u Rimu.

Džolijeva se na ovaj događaj pojavila u društvu svojih ćerki Zahare i Šajlo, za koju možemo reći da je zasenila svoju lepu majku.

andjelina dzoli
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim kreacija kojima je na crvenom tepihu sve oduševljavala, Anđelina Džoli je za potrebe ovog filma postala i plavuša. U novom Marvelom filmu "Eternals", Anđelina se našla u ulozi superherojine, ali sa plavom kosom.

Kadrovi najnovijeg filma već su okupirali pažnju, te su trejleri ovog stvorenja u samom trendingu.

Transformacija, koju je slavna glumica postigla, je neverovatna, a još jednom je dokazala da joj apsolutno sve dobro stoji.

andjelina dzoli
Youtube 

Njeno drugačije izdanje izazvalo je mnoštvo pohvala širom sveta, iako su na početku reakcije bile pomešane jer Anđelina prvi put igra u Marvelovom filmu.

Oduvek je imala titulu najlepše žene, pa su samim tim fanovi oduševljeni kako glumici stoji svetla kosa. Posebno dok se u belom trikou bori sa zlikovcima i vitla mačem.

andjelina dzoli
Youtube 

Slavna brineta je, zbog uloge Tene, ratnice koja već 7.000 godina brani zemlju od Devijanata, zlih humanoida, pokazala da može da iznese bilo kakvu transformaciju.

Osim toga, Anđelina na premijere ovog filma dolazi sa svojom decom, među kojima je najveću pažnju privukla Šajlo Džoli Pit. Iako je do skoro želela da promeni pol i nosi isključivo mušku odeću, Šajlo je u skupocenim maminim kreacijama zablistala na crvenom tepihu.

andjelina dzoli
Youtube 

Pored Džolijeve, u filmu će se naći i Salma Hajek, ali i Ričard Maden.

Od režiserke proslavljenog filma Nomadlanda Kloi Žao, stigao je prvi trejler pune dužine za Marvelovu nadolazeću epohalnu avanturu.

Više fotografija Anđeline sa plavom kosom pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube Anđelina s plavom kosom