Ceo svet i dalje bruji o transformaciji Anđelinine ćerke Šajlo. Dok Anđelina Džoli promoviše novi film "Eternals", deca je na crvenom tepihu prate u stopu, a posebno ćerke Zahara i Šajlo.

Tako je Šajlo nedavno ukrala svu pažnju prisutnih kada se posle dužeg vremena pojavila u haljini, jer je dugi period želela da se podvrgne operaciji promene pola.

Da Anđelinine ćerke obožavaju da nose njene haljine na crvenom tepihu, govori u prilog još jedno njihovo zajedničko pojavljivanje.

Nakon što se Zahara prošle nedelje pojavila u maminoj Elie Saaba haljini, koju je Anđelina nosila na dodeli Oskara 2014. godine, Šajlo je ovoga puta privukla pažnju medija.

andjelina dzoli
LaPresse / ddp USA / Profimedia 

Na londonskoj premijeri filma, Šajlo se pojavila u prepravljenoj verziji Diorove haljine, koju je njena majka nosila 2019. godine na intervjuima povodom izlaska filma "Gospodarica zla 2".

 Anđelina je jednom prilikom priznala da obožava kada ćerke nose njenu odeću. Kad je pitaju da im nešto pozajmi iz ormara, ona spremno odgovori: "Oh, Bože, nosi, nosiš to bolje nego ja. Uzmi, sada je tvoj red".

Šajlo, koja je ranije zahtevala da joj se roditelji obraćaju u muškom rodu, zasenila je sve prisutne. Osim toga, ona je maminu haljinu prepravila, te ju je tako skratila do iznad kolena i uparila sa crnim baletankama.

andjelina dzoli
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Definitivno je da je Šajlo muška odela zamenila svečanim i romantičim haljinama. Ako je suditi po komentarima ljudi širom sveta, tako bi trebalo i da ostane.

andjelina u dior hajini
Youtube 

Kako se Šajlo menjala, pogledajte u galeriji u nastavku:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad