Poslednjih dana ceo svet bruji o transformaciji Anđelinine ćerke Šajlo koja je lepotom uspela da zaseni i slavnu majku na crvenom tepihu.

Iako se dugo pričalo o njenoj promeni pola, kako stvari stoje, devojčica se predomislila, a na obe premijere filma "Etarnals" pojavila se u haljinama, pa čak i našminkana što je ogromna promena u odnosu na to kako smo je u javnosti viđali do sada.

Sa druge strane, i lepa Zahara privukla je pažnju sjajnim stilom zbog čega joj već predviđaju karijeru u svetu mode.

Međutim, mnogi su se zapitali šta je sa Anđelininom najmlađom ćerkom Vivijen koju retko možemo videti u javnosti, a poslednje zajedničko pojavljivanje zabrinulo je sve.

andjelina dzoli i vivijen dzoli pit u kupovini
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Vivijen i Anđelina uslikane su u Londonu prilikom kupovine, a zabrinuti, gotovo preplašen izraz lica devojčice nikome nije promakao.

Sve vreme su šetale zagrljene, a 13-godišnja tinejdžerka nije se odvajala od majke.

Čim su se fotografije pojavile na mrežama komentari nisu izostali, a priča je toliko daleko otišla da su pojedini implicirali da Anđelina primorava ćerku na neke stvari, iako samo posredi da Vivijen nije navikla na toliku pažnju, kao i bliceve aparata jer je od sve dece, ona možda i najviše štićena.

vivijen dzoli smit u kupovini sa majkom
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Šta je sa Vivijen", "Zašto ovo dete deluje toliko uplašeno", "Ona je unezverena, nešto debelo nije kako treba", "Jadna devojčica... ne može ni pošteno sa majkom u šoping. To je tako tužno", "Ne znam šta je ovoliko preplašilo Vivijen"... pisali su ljudi i zaista, jedan pogled na pomenute fotografije dovoljan je da vam bude jasno zašto su svi zabrinuti.

Šta zaista posredi, još uvek se ne zna, iako su velike šanse da je devojčici vrlo verovatno samo neprijatno zbog pažnje na koju nije navikla, ako se uzme u obzir da se glumica uvek trudila da zaštiti porodicu od očiju javnosti, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Vivijen Džoli Pit