Anđelina Džoli u poslednje vreme oduševila je ceo svet svojim modnim odabirima.

Svi su saglasni da glumica odavno nije ovako dobro izgledala, a da li je razlog tome obnovljena romansa sa bivšim suprugom, ili nešto drugo, ostaje nam samo da nagađamo.

Nakon što su je paparaci uslikali u više nego sjajnim kežual izborima koje bi svaka žena rado iskopirala, Anđelina nam je nekoliko puta zaredom "servirala" praznik za oči i na crvenom tepihu.

Poslednje pojavljivanje u nizu oduševilo je i najstrožije modne kritičare.

U srebrnoj mokroj haljini bez bretela, zbog koje su je poredili sa grčkim boginjama, pojavila se na Internacionalnom film Festivalu u Rimu, a društvo su joj pravile ćerke Zahara i Šajlo.

andjelina dzoli na premijeri sa sajlo i zaharom
Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ceo look upotpunila je upečatljivim minđušama, ali taman kada su svi želeli da njeno izdanje ocene čistom desetkom, nije bilo moguće da se ne primeti katastrofalna greška koju jedna zvezda kao što je Anđelina nije smela sebi da dozvoli.

Naime, glumica je ovom prilikom nadogradila kosu klipsama što nije ništa neuobičajeno, ali problem je napravilo to što nadograđna kosa nije bila "stopljena" sa pravom, zbog čega je sve delovalo amaterski i s tim što su sada svi to primetili jer nadograđena kosa nije bila "stopljena" sa pravom.

andjelinu ismevali zbog lose nadogradnje
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ako se uzme u obzir da je u pitanju velika manifestacija, kao i činjenica da glumci na raspolaganju imaju najbolje frizere i šminkere, ovako nešto ne bi trebalo da se događa.

Zbog svega joj poručuju da pod hitno mora da promeni frizera i da sebi ne može da dozvoli greške koje više ne prave ni tinejdžerke.

"Pod urgent menjaj frizera, ovo je nečuveno", "Jedna Anđelina Džoli sa ovako jeftinom nadrogradnjom?", "Ne bi se ovo toliko videlo da je bar malo uvila kosu", "Kao da je okačila mrtvu mačku da visi", "Uništila je ceo look ovom nadrogradnjom"... pisali su ljudi na mrežama.

Ipak, verujemo da će joj svi ovaj gaf obožavatelji brzo oprostiti, pogotovo što je njeno izdanje sa crvenog tepiha već zasenila njena ćerka Šajlo koja se prvi put pojavila našminkana na nekom događaju.

Kako pišu strani mediji, ona je odustala od operacije promene pola, a prvi put se u ženstvenijoj kombinaciji pojavila nedavno, na jednoj od premijera, a kako je tada izgledala, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Sipa USA / ddp USA / Profimedia, LaPresse / ddp USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit na premijerama filma "Eternals"