Anđelina Džoli je bila i ostala jedna od najlepših glumica svih vremena, te ne čudi što su svojevremeno mnogi žudeli da se nađu na mestu njenog dečka.

Na njen šarm retko ko je mogao ostati ravnodušan, a jedan od onih koji se našao na toj listi bio je i čuceni glumac Itan Hok kog smo gledali u brojnim akcionim filmovima i trilerima.

On je sa Anđelinom u prošlosti sarađivao na dva filma, a sada je konačno otkrio tajnu staru 17 godina o tome šta se zaista dešavalo na probama za triler "Taking Lives".

Naime, on je za CBS News rekao da nijedna glumica nije ostavila toliki utisak na njega kao Džolijeva, a potom je uporedio sa legendarnom Merilin Monro.

Itan Hok priznao je da mu se dopadala Anđelina Džoli.
Shutterstock 

- Nadam se da mi neeće zameriti što ovo kažem, ali imam teoriju da je 2000-ih bila onakva kakva je Merilin Monro bila 50-ih jer su je voleli i muškarci i žene. Ona ima tu neku otvorenu sekszualnost, seksualnost... - započeo je Hok.

On je dodao da su postojale neke značajne razlike između glumica, i upravo je to ono što je dalo prednost Džolijevoj.

Itan Hok uporedio je Anđelinu DŽoli sa Merilin Monro.
Shutterstock 

- U ovom slučaju, Merilin je bila žrtva kao žena iz 50-ih, dok sa Anđelinom postoji nešto duboko osnažujuće. Zaista mi se dopala - prizao je glumac i istakao da nikada nije radio sa nekim ko izaziva toliko pažnje.

A onda se dotakao i tajne koju je skrivao sve ove godine. Kako kaže, poljubac sa njom bio je jedan od onih koji nikad neće zaboraviti i koji je došao kao kulminacija flerta koji je trajao neko vreme.

- Anđelina Džoli je rođena da vrti muškarce oko malog prsta i da ih učini slabim samo kad ih poljubi. Bukvalno zaboraviš kako se zoveš.

Itan Hok je rekao da mu je poljubac sa Anđelinom Džoli najbolji u životu.
Shutterstock 

Potom je otkrio detalje sa seta filma, odnosno još sa proba, kada su se sastajali i radili na scenariju.

- Bio je to jedan od najlepših dana u mom životu - rekao je Hok.

- Reći ću vam zašto. Mi smo uvežbavali scenu. Nekako ste i nervozni što to morate da radite, a Anđelina zna biti potpuno zastrašujuća.

Itan Hok otkrio je tajnu sa snimanja zajedničkog filma sa Anđelinom Džoli.
Warner Bros. Pictures / Village / AFP / Profimedia 

- I tako sedimo i ona se naginje ka meni i šapuće mi: "Imam ideju o ovoj sceni. Šta ako ti ostaneš u svom odelu sve vreme, a ja budem ispred tebe potpuno gola? - prisetio se glumac.

- Pomislio sam: "Ovo je sjajna proba" i rekao: "Da, mislim da bi to bilo veoma seksi", a potom dodao da je "ta devojka tako zabavna i nestvarno dobro flertuje" završio je svoje izlaganje čuveni glumac otkrivši deo koji o Anđelini do sada niko nije znao.

Itan Hok otkrio je Anđelina Džoli najsenzualnija glumica koju je upoznao.
printscreen/youtube 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!