Raskidi i razvodi oduvek su bili glavna interesna sfera fanova i obožavatelja slavnih ličnosti. Neke ljubavi ostale su zapamćene, pojedini razvodi napravili su opšti haos u medijima, dok su neki prošli dosta tiho.

Obično kažu da žena drastično menja izgled onda kada nije zadovoljna privatnim životom, ali svako je jedinka za sebe. Neke slavne dame odlučile su da svoju figuru dovedu do savršenstva, dok su se pojedine prosto prepustile patnji kroz koju se prošle.

Ovo su promene koje su privukle najveću pažnju javnosti:

Adel

adel
Youtube, Shuterstock 

Glavna transformacija pripala je Adel, naravno. O njenoj kilaži piše se već nedeljama unazad i slavnu pevačicu slobodno možemo nazvati pobednicom kada je promena fizičkog izgleda u pitanju. Adel je nakon razvoda dosta srmšala, pustila je kosu i najnovijim fotografijama zapalila je društvene mreže.

Selena Gomez

selena gomez
Instagram, Shuterstock 

U Seleninom ličnom životu dugi niz godina postojala je monotonost. Nakon još jednog (i, kako se ispostavilo, konačnog) raskida sa Džastinom Biberom, odlučila je da se promeni, barem kada je u pitanju fizički izgled. Pevačicina kosa postala je nekoliko tonova svetlija, a zatim je ošišala kosu na paž.

Bela Hadid

bela hadid
Profimedia, Shuterstock 

Bela je teško podnela raskid sa popularnim pevačem The Veekend-om. Manekenka i supermodel je ođšišala dugu kosu i skratila šiške, a njena frizura je ubrzo postala vladajući trend.

Anđelina Džoli

andjelina dzoli
Profimedia, Shuterstock 

Poznato je da je Anđelina Džoli važila za najlepšu ženu na svetu. Ipak, nakon razvoda od Breda Pita, pevačicu su mnogi osuđivali na račun fizičkog izgleda jer je svoju figuru dovela skoro do anoreksije.

Kim Kardašijan

kim kardasijan
Instagram, Shuterstock 

Kim Kardašijan je jedna od najpopularnijih žena na svetu. Tek ponekad je eksperimentisala kada je boja kose u pitanju, ali zato je vidna razlika u estetskim korekcijama. Kim je popunjavala usne filerima, a njene modne transformacije nakon razvoda su glavna tema u stranim medijima.

Kloi Kardašijan

kloi kardasijan
Instagram, Shuterstock 

U vezi Kloi Kardašijan i Lamara Odoma oduvek je bilo skandala i svađa. Nakon još jedne u nizu, Kloi je odlučila da prekine brak sa košarkašem, podnošenjem zahteva za razvod. Počela je aktivno da se bavi sportom, izgubila je kilograme i kosu ofarbala u plavo. Vidna promena, zar ne?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!