Bred Pit možda jeste napunio 58 godina, ali i dalje drži laskavu titulu jednog od najvećih zavodnika svih vremena.

Holivudski glumac je, slobodno možemo reći, sinonim za dobre akcione filmove, iako se poslednjih godina više priča o njegovom turbulentnom odnosu sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Zapravo, nedavno su se pojavili i navodi da Bred na sve moguće načine pokušava da se pomiri sa Anđelinom, ponajviše zbog dece.

"Bred se nada da će on i Anđelina jednog dana naći način da oproste jedno drugom, ako ništa drugo, zbog njihove dece. On mrzi što je među njima zla krv", rekao je izvor.

A da među njima zaista ima zle krvi - ima. Njihova brakorazvodna parnica koja traje već sedam godina preti da postane najduža u istoriji Holivuda, a trenutno se najviše sude oko starateljstva nad šestoro dece - Medoksa (20), Paksa ( 18), Zahara (16), Šajlo (15) i nad trinaestogodišnjim blizancima Noksom i Vivijen.

Bred Pit Sudi se sa Anđelinom oko starateljstva.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina je čak uspela i da obori prethodnu odluku suda o podeljenom starateljstvu, pa i da se izuzme sudija sa slučaja, borba se zahuhtava iz meseca u mesec.

Bred se ne predaje, ali paparaco fotografije u poslednjih par meseci otkrile su da mu sve to veoma teško pada. Celoj priči dodatno otežava i odnos sa najstarijim Medoksom, sa kojim se navodno sukobio svojevremeno u avionu, nakon čega je Anđelina podnela papire za razvod, a koji želi da zvanično skine prezime "Pit".

Bred je upoznao Anđelinu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit".
Shutterstock 

Sa druge strane, glumac sa ostalom decom ima dobar odnos, a čak su navodno i transrodna Šajlo i najmlađa Vivijen želele da pređu kod njega da žive, jer nisu mogli da podnesu Anđelinine promene raspoloženja, ali im to glumica nije dopustila.

Dugo se pričalo o Šajlo, transrodnoj ćerki Breda Pita i Anđeline Džoli.
MAQUAIRE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Kako je nedavno komentarisala jedna od dadilja koja je 24 sata provodila sa decom, glumica ima ozbiljan problem sa alkoholom, te da nije Bred taj koji je nasilan, već je to bila ona.

Dadilja Anđeline džoli govorila je da je glumica ta koja je nasilna, a ne Bred.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Međutim, istina je da su nekad Bred i Anđelina bili glavni "it" par, i malo ko je mogao da pomisli da će doći u ovu situaciju. Upoznao ju je na snimanju "Gospodin i gospođa Smit", a kako je kasnije priznao, brak sa Dženifer Aniston već je bio u nekoj vrsti krize, te je doneo odluku da na sve stavi tačku kada su se na setu javile emocije sa Anđelinom.

Bred Pit je tvrdio da je brak sa Dženifer Aniston već bio u krizi kada je upoznao Džolijevu.
Shuterstock 

Dženifer Aniston upoznao je 1998. godine. 29. jula 2000. godine su se venčali u Malibuu. Ceremonija je bila privatna, a mediji su objavili samo jednu fotografiju mladenaca. Međutim, 5 godina kasnije, na odnos je stavljena tačka, a Bred i Anđelina zvanično su istupili kao par.

Bred Pit i Dženifer Aniston razveli su se se 2005. godine.
Shutterstock 

Javnost je tada stala na stranu Anistonove koja je bila miljenica publike, te ne čudi što su mnogi pomislili godinama kasnije, nakon dodele Oskara kada mu je oduševljeno aplaudirala da postoji mogućnost da će se pomiriti. Međutim, oboje su saglasni da je sve to daleko iza njih.

Mnogi su mislili da će se nakon dodele Oskara Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo smuvati.
Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia 

Inače, pre braka sa Anistonovom i Džolijevom, Bredova lista devojaka bila je poprilično duga. Zapravo se čak pričalo da se njegov stil menjao od devojke do devojke, a u prilog tome svedočile su i brojne fotografije i kolaži koje su fanovi pravili.

Zabavljao se sa Gvinet Paltrou, Robin Givens, Kristinom Eplgejt, Džulijet Luis, Đinom Dejvis, Sijenom Miler, pa čak i sa Šarliz Teron, kako se pisalo u jednom trenutku... Povezivali su ga sa brojnim lepoticama, pa čak i sa 25 godina mlađom koleginicom, Alijom Šavkat.

Bred Pit zabavljao se sa brojnim lepoticama.
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

Dugo se spekulisalo o tome da li među njima postoji ljubav i da li je ozbiljna. Bred je ove priče doveo do usijanja time što je Aliju, privatnim avionom, odveo u posetu svojim roditeljima. Međutim, izvori bliski zvezdi ističu da između njega i mlade glumice nema ničega osim prijateljstva.

Breda su povezivali i sa dizajnerkom nakita Set Hari Kalsom, a potom i sa univerzitetskom profesorkom Neri Oksman, iako za to nije bilo potvrde.

Ipak, od svih veza. čini se da mu nijedan raskid nije pao tako teško kao sa Anđelinom.

Nijedan raskid Bredu Pitu nije tako teško pao kao sa Anđelinom Džoli.
Shutterstock 

Glumac je i sam priznao da se nakon kraha braka odao alkoholu, a njegovi prijatelji plašili su se da ponovo ne počne sa konzumacijom narkotika koje je uživao ranijih godina. Sve to otežavala je i gotovo javna bitka, a upravo to mnogi su istakli kao glavni razlog za krizu identiteta male Šajlo. Naime, godinama se smatralo da je devojčica transrodna, a glumački par potvrdio je u intervjuima da ćerku po njenoj želji zovu Džon, kao i da je sve spremno za operaciju promene pola kada to bude želelela. Međutim, Šajlo je iznenadila celi svet kada se nedavno pojavila na premijeri filma svoje majke u haljini, zbog čega se u poslednje vreme šuška da je odustala od promene pola.

Poslednjih mesec dana Anđelinina i Bredova transrodna ćerka ŠAjlo bila je glavna tema medija.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Bred se povodom najnovijih dešavanja nije oglašavao, već je posvećen snimanju filmova i humanitarnom radu. Glumac za koga se nekad govorilo da će zauvek ostati samo "holivduski lepotan" i igrati uloge zavodnika u sapunicama, tokom svih ovih godina izgradio je impresivnu karijeru koja je i nagrađena Oskarom i to 2 puta.

Bred je napustio studije novinarstva 2 nedelje pre diplomiranja.
Shutterstock 

Inače, glumac je rodom iz Oklahome, a onda suse kasnije njegov otac koji je posedovao firmu za prodaju kamiona, majka koja je po zanimanju pedagog i mlađi brat i sestra preselili u Springfild. U ovom gradu je završio osnovnu i srednju školu. Bred je trenirao golf, plivanje i tenis, učestvovao je u debatama, bio je i član glumačke sekcije.

Bred Pit ima mlađeg brata i sestru.
Shutterstock 

Kasnije upisuje studije novinarstva, međutim, dve nedelje pre diplomiranja napustio je fakultet i preselio se u Los Anđeles gde je uzimao časove glumce, sve dok 1987. godine nije započeo svoju karijeru. Svoj veliki debi imao je 1989. horor filmom "Cutting Class", a od tog momenta uloge su se samo ređale.

Nebrojeno puta proglašen je za "najseksepilnijeg čoveka na svetu", a gotovo da nema časopisa na čijoj se naslovnici nije našao barem nekoliko puta. Pored glume i humanitarnog rada osnovao je i producentsku kuću, a čak je jedno vreme želeo da upiše i arhitekturu s obzirom da ga to veoma zanima.

Svoje slobodno vreme danas provodi sa svojim buldogom Žakom i često se bavi vajarstvom, i naravno, "ratuje" sa bivšom suprugom na sudu, iako se svi nadaju da će svemu tome ipak uskoro doći kraj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!