Anđelina Džoli trenutno promoviše svoj novi film "Etarnals", a na crvenom tepihu prethodnih dana pojavljivala se u društvu svoje dece. Mamu su bodrile ćerke Zahara, Šajlo i Vivijen, kao i sinovi Paks i Noks, dok najstarijer gina Medoksa nismo mogli da vidimo na događajima.

Medoks je pre nekoliko meseci bio glavna tema medija zbog navodnog sukoba sa ocem Bredom Pitom, zbog čega je i svedočio na sudu protiv njega, a mnogi su se zapitali zbog čega se Medoks nije pojavio na premijeri filma kako bi pružio podršku svojoj majci.

andjelina na promociji filma s decom
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Medoks je nedavno napunio 20 godina i uspešan je student biotehnologije na Univerzitetu u Seulu  u Jožnoj Koreji. Zbog velike želje da studira na prestižnom fakultetu morao je da se odvoji od porodice i započne samostalan život, te tako zbog studija nije bio u mogućnosti da isprati Anđelinu na događajima i promovisanju njenog novog filma.

- Ponosna sam. Nadam se da ću videti sve što će postići, kazala je jednom prilikom presrećna Anđelina.

medoks dzoli pit
Callahan/ACE / Acepixs / Profimedia 

Kako mu obaveze ne dozvoljavaju da često putuje zbog toga nije mogao da bude uz majku na crvenom tepihu. Dobroje poznata njihova čvrsta veza, a Medoks je uvek isticao kako je mami velika podrška u njenom poslu.

Nedavno je čak i stao na Anđelininu stranu, kada je bivšeg partnera Breda Pita optužila da je bio nasilan prema Medosku 2016. godine tokom leta privatnim avionom, dok su izvori bliski glumcu sve tada porekli.

andjelina dzoli i bred pit sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, kada je postao punoletan, Medoks je odlučio da svedoči protiv oca što je nedavno potvrdio i izvor blizak glumcu.

- Medoks je kao punoletna osoba već svedočio u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš bio laskav prema Bredu, prenosi "Us Weekly".

- On ne koristi prezime Pit na svojim dokumentima, već samo Džoli, što nije legalno. Medoks želi legalno da promeni svoje prezime u Džoli, ali je Anđelina rekla da to ne podržava, dodao je isti izvor.

andjelina dzoli sa medoksom
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Anđelina Džoli je davne 2002. godine boravila u Kambodži tokom snimanja filma "Tomb Raider", a na usvajanje i majčinstvo odlučila se nakon što je videla u kojim uslovima deca tamo žive i odrastaju.

Iako u tom trenutku nije bila u braku sa slavnim glumcem Bred Pitom, ova filmska zvezda ga je prihvatila i odgajala kao svoje dete.

andjelina dzoli sa sinom medoksom
Andrew Shawaf, BWP Media / Pacific coast news / Profimedia 

Nedavno su se pojavile informacije da je Medoks tada zapravo ukraden svojoj porodici i da ceo proces usvajanja nije prošao legalno.

Anđelina se tada suočila sa birokratskom glavoboljom pri usvajanju dečaka, a u pomoć joj je pritekla agentkinja za usvajanje Laurin Galindo koja je četiri godine nakon toga završila u zatvoru zbog optužbi za falsifikovanje dokumenata, odnosno američkih viza za tamošnju siročad.

Kada je celi skandal razotkriven američka vlada je uz još nekoliko drugih zemalja sklonila Kamboždu s liste za usvajanje dece, a Anđelina je izjavila kako ne zna ništa o ilegalnoj trgovini decom, ali nije imala dokaza da je Medoks zaista bio siroče.

Glumica je tada insistitala na tome da je dobila sva moguća uverenja kako Medoksova biološka majka nije živa i da nikada ne bi mogla da ukrade tuđe dete.

andjelina dzoli sa sinom medoksom
Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia 

Inače pre četiri godine je kambodžanski socijalni radnik, odnosno humanitarac Moun Sarat tvrdio da je Medoksova dokumentacija lažna i izjavio kako se on sam potpisao na dečakovim usvoiteljskim papirima kao otac kako bi ubrzao ceo proces.

Anđelina se do sada nije oglašava javno po ovom pitanju, a pored Medoksa glumica je usvojila još dvoje dece Zaharu (16) iz Etiopije i Paksa (17) iz Vijetnama.

Više fotografija Anđeline Džoli sa decom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli sa decom