Najnoviji Marvelov film, "The Eternals" u kome glavnu ulogi ima Anđelina Džoli, koja je za potrebe ovog filma postala plavuša, postao je najgore ocenjen film Marvelove megaprodukcije.

Pored toga pojedine zemlje zabranile su njegovo prikazivanje.

Reklo bi se da Anđelina od samog početka emitovanja najnovijeg ostvarenja "The Eternals" baš i nema puno sreće. Prvo su je kritikovali na premijeri zbog neobičnog nakita na bradi, a potom i zbog izuzetno loše frizure.

Sada se sureće sa novim nevoljama od toga da je film ocenjen kao najgori iz Marvelove produkcije, do toga da su ga pojedine zemlje zabranile.

andjelina dzoli u filmu eternals
Youtube 

Saudijska Arabija, Kuvajt i Katar su odlučili da zaustave novu MCU uzdanicu i pre same premijere. Prvo su lokalni cenzori zahtevali brojne prpravke u montaži filma, a Hollywood Reporter izveštava kako Disney i Marvel Studios nisu bili spremni na takve ustupke.

Anđelina Džoli je izjavila kako je ponosna na Disney jer su odbili da edituju film.

Odluka o zabrani je doneta zbog prvog Marvelovog gej superjunaka koji se sa svojim partnerom ljubi u filmu.

Ovo je, inače, prvi put da "Marvel" na velikom platnu predstavlja istopolnu romansu. Ali to nije sve!

Kritičari nimalo nisu štedeli film po pitanju negativnih komentara.

"Potrebna je posebna vrsta antimagije da bi čitava publika postala ravnodušna prema potencijalnom uništenju planete i eliminaciji života i Zemlje. Eternals je u tome uspeo", napisao je kritičar Mick LaSalle iz San Francisco Chroniclea.

"Ovo možda nije najgori "Marvel" film, ali svakako jeste najveće razočaranje", ocenio je "BBC. Ostaje da se vidi da li će se publika koja od skoro ima prilike da ovo ostvarenje vidi u bioskopima složiti sa kritikom.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte Anđelinina izdanja sa premijere filma, gde su joj društvo na crvenom tepihu pravila njena deca.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia Anđelina Džoli na premijerama Eternals