Mnogi pamte brojne romanse holivudskog zavodnika Breda Pita. Tako je, između ostalog, Bred tokom osamdesetih i početkom devedesetih imao nekoliko veza sa koleginicama, a najveći utisak ostavile su veze sa Džulijet Luis i Robin Givens.

Ipak, glumac je 1994. godine započeo vezu sa američkom glumicom Gvinet Paltrou. Iako je venčanje bilo zakazano, Gvinet je odlučila da odustane od stajanja na ludi kamen.

bred pit
Shutterstock 

Upoznali su se na snimanju filma “Sedam” Dejvida Finčera. Pre nego što je film otišao u montažu, oni su bili u ljubavnom zanosu. Osim toga, bili su toplo prihvaćeni u javnosti, koja se umorila od praćenja veza Kim Bejsindžer i Aleka Boldvina i Demi Mur i Brusa Vilisa.

Dve godine kasnije, usledila je najava veridbe. I dok se neizvesno čekalo na čuveno venčanje, usledio je obrt koji niko nije očekivao. Nekoliko nedelja pre predviđenog venčanja, par je saopštio da odlaže sklapanje braka ne otkrivajući razlog, ali uz napomenu da ih i dalje vezuje čvrsta ljubavna veza.

Raskinuli su desetak meseci kasnije posle putovanja u Pariz. Tek nekoliko godina kasnije, kad je prvi put raskinula sa Benom Aflekom, glumica je izjavila da je ona odustala od venčanja sa Bredom zato što je smatrala da je mlada za tako krupan korak u životu.

- Bila sam dete! Imala sam samo dvadesetdve godine kada smo se upoznali. Tek sa četrdeset sam shvatila koliko sam bila mlada i blesava u tim godinama. Nisam bila spremna, a on je u to vreme jednostavno bio predobar za mene - rekla je Gvinet.

Podsetimo, Gvinet je tada imala 24 godine. Javnost je nasmejala 2006. godine kada je ostavila urnebesen komentar o Bredu na Instagramu.

Naime, kada se na Instagramu pojavila priča iz 2006. u kojoj Breda Pita opisuju kao "muškarca koji voli da izgleda isto kao njegove devojke", Gvinet je poručila:

- Ili mi želimo da izgledamo kao on - napisala je glumica.