Glumica, scenarista, režiserka, borkinja za ljudska prava, buntovnica, majka... sve su to epiteti koji su se, neki opravdano, drugi ne, svih ovih godina lepili Anđelini Džoli.

Kako je sudska bitka sa Pitom bila sve gora, tako se činilo da je glumcia sve češće u javnosti sa decom, iako je do skoro priča bila potpuno drugačija.

Anđelina se predstavlja uglavnom kao velika, posvećena i brižna majka, koja odgaja i obrazuje decu na svoj način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj su joj domaći zadaci i obrazovanje, kao i usađivanje poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima. Međutim iako je prvi Bred govorio da nije baš sve onako kako se čini, sada je to isto potvrdila nekadašnja dadilja koja je sa njima boravila 24 sata.

Anđelina se u javnosti predstavlja kao dobra majka, iako je privatno potpuno drugačija.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je rekla u jednom intervjuu, iza zatvorenih vrata odvija se potpuno drugačija situacija:

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast - rekla je dadilja i dodala da glumica ne može da smiri decu i da su potpuno van kontrole, ne prezaju ni pred čim. Naročito otkako se razvela od Breda 2016. godine.

Dadilja koja je nekad čuvala Anđelininu decu kaže da su potpuno van kontrole.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potrebna vaspitna mera kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog.

- Anđelina pravi više problema nego što donosi dobrog i deci čini medveđu uslugu - iznosi svoje mišljenje dadilja, koja je čuvala troje biološke dece bivšeg holivudskog para, Šajlio (11) i blizance Noks i Vivijen (9) i troje usvojene Medoksa (16) Paksa (13) i Zaharu (12).

Dadilja je otkrila da je Anđelina sklona alkoholu.
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dadilja je takođe istakla da je Anđelina sklona alkoholu, te da svako veče otvara novu flašu crnog vina, a nekada i više. Iako su njena najstarija deca daleko ispod granice da legalno smeju da piju alkohol, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dve, otkriva dadilja koja smatra da je licemerno od Anđeline što je u borbi za starateljstvo nad decom na sudu optužila Breda da ima probleme s pićem.

Anđelina je tokom sudske borbe sa Pitom optuživala glumca da ima problem sa pićem.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, ispričala je i kako glumica navodno često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a što je najgore ne ustručava se da ih pokaže i deci, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Dadilja se takođe osvrnula i na nekadašnje Anđelinine izjave o uspavankama, kada je jednom prilikom ispričala da im ih peva svako veče drugačijim glasom kako bi ih zuabavila.

Anđelina Džoli često daje deci da piju vino iako su maloletni.
Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia 

- To je možda bilo tako u dalekoj prošlosti. Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film - rekla je i svojim svedočanstvom dovela u pitanje veliki deo glumičinog imidža idealnog roditelja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!