Bred Pit ima osećaj kao da se iznad njega nalazi ogromni teški oblak i to zbog uspona i padova u odnosu bivšom suprugom Anđelinom Džoli dok njihova borba za starateljstvo nad decom nastavlja da se vodi na naslovnicama svetskih medija, otkrio je ekskluzivno njemu blizak izvor za Us Weekly.

"Bred naporno radi i ostaje pozitivan koliko god može", izjavio je izvor koji je želeo da ostane anoniman, napominjući da 57-godišnji glumac trenutno uopšte ne razmišlja o odlascima na sastanke.

"On jednostavno nije psihički spreman i ne zna kada će početi da ponovo izlaziti sa ženama", izjavio je.

bred pit i andjelina dzoli
Shutterstock 

Bred je u braku sa 46-godišnjom Anđelinom proveo dve godine pre nego što su objavili vest da se rastaju u seštembru 2016. godine.

Iako su u aprilu 2019. proglašeni i zvanično razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko starateljstva nad njihovom decom, 17-godišnjim Paksom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Šajlo, i 13-godišnjim blizancima Noksom i Vivijen, a njiho najstariji sin Medoks za koga se pričalo da je ukraden svojim roditeljima u međuvremenu je postao punoletan i sada ima 20 godina.

“Ceo ovaj rat s Anđelinom kod Breda je stvarno uzeo danak. Srećom, ima svoju neverovatnu snagu volje na koju može da računa, plus divnu grupu za podršku i tehnike koje je naučio tokom oporavka kada vremena postanu veoma teška", izjavio je njemu blizak izvor.

Dvostruki dobitnik Zlatnog globusa bio je na nekim sastancima i zabavljao se u proteklih nekoliko godina, ali prema izvoru sada želi da se fokusira samo na sebe i svoju decu.

bred pit i andjelina dzoli sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Us Weekly je u maju ove godine izvestio da je sudija presudio u Bredovu korist oko podele starateljstva s Anđelinom, koja je prethodno pokušala da diskvalifikuje sudiju iz slučaja. U početku je u tome bila neuspešna, ali sudija je ipak smenjen u julu.

Bred Pit je inače prošle godine bio u kratkoj romansi s manekenkom Nikol Poturalski koja je potrajala nekoliko meseci, a nakon nje se u javnosti nije pojavljivao u društvu žena.