Kraj ljubavi nikad nije lak, ali dodatno otežava priču kada ste javna ličnost. 

Još ako se brakorazvodna parnica pretvori u javno prepucavanje i međusobne napade, dodatno se potvrđuje ona izreka da je od ljubavi do mržnje granica tanka.

Neki razvodi su, slobodno možemo reći, ušli u istoriju Holivuda i ostaće zapamćeni kao najturbulentniji ikada. Poslednji u nizu je slučaj zvezda filma "102 dalmatians".

Alis Evans i Joan Grifid

Ono što je započelo kao divna ljubavna priča, nakon 14 godina pretvorilo se u pravi pakao. Alis Evans je nedavno na društvenim mrežama otkrila da ju je suprug varao 3 godine, a usput iznela i niz pikanterija iz njihovog braka - od toga da joj nije dozvoljavao da se više bavi glumom, do toga da ju je mentalno zlostavljao.

alis evans i joan grifid
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Njen napad se nije završio tu. Ona se ustremila i na njegovu ljubavnicu sa kojom je glumac Joan Grfid nedavno ozvaničio vezu. Zapravo, malo - malo pa je "bocne" nekim tvitom. Ali ovo nije jedini turbulentan razvod u Holivudu.

joan grifid sa novom devojkom
printscreen/instagram 

Bred i Anđelina

Čuvena "Branđelina" raspala se na prilično ružan način. Nekada su proglašeni za najlepši par na svetu, a sada se zbog njihove sudske borbe okreće želudac mnogima. Upoznali su se, podsetimo, 2005. godine na snimanju filma "Mr & Mrs Smith", a Pit je zbog fatalne glumice ubrzo ostavio tadašnju suprugu Dženifer Aniston.

bred pit i dzenifer aniston
Shutterstock 

I dok je Dženifer iz braka izašla dostojanstveno, Bred i Anđelina su još 2016. započeli dramatičnu borbu za nadmoć. Sve je završilo i tako što je u raspad braka bila umešana socijalna služba, pa čak i FBI.

bred pit andjelina dzoli sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Sa Bredom više ne priča najstariji sin para, Medoks, prema kojem je te 2016. Bred navodno bio agresivan, a što je bila kap koja je Anđelini prelila čašu. Godinama kasnije, brakorazvodna bitka još nije gotova.

andjelina dzoli i medoks
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Gaj Riči i Madona

Ni za ovaj raspad braka ne može se reći da je prošao najmirnije. Gaj je svojevremeno izjavio da mu je bilo dosta drame i sapunice u koju se pretvorio njihov brak.

gaj rici i madona
Shutterstock 

Madona je u isto vreme izjavljivala da je brak s godinama prestao da bude romantičan kakav je bio u početku. No, ta podbadanja bila su sitnica u odnosu na borbu koju su vodili nad sinom Rokoom.

Mladić je u tinejdžerskim godinama odlučio da želi da živi sa ocem, što Madona nije najbolje prihvatila. No, nakon meseci i meseci sudske bitke, Ričijevi advokati objavili su da će Roko ipak živeti sa ocem u Londonu.

Kim Besindžer i Alek Boldvin

Ovo je možda jedan od najružnijih razvoda. U braku su proveli devet godina, a sa Boldvinom se upoznala na snimanju filma "The Marrying Man". Tri godine kasnije postali su par, a nešto kasnije dobili i ćerku Ajrlend.

alek boldvin i kim besindzer
Shutterstock 

Kada su se razvodili devojčica je imala sedam godina, a cela priča bila je javna i nimalo prijatna ni za jednu stranu. Bitka za starateljstvo trajala je dugo i uključivala grozne glasovne poruke koje je tada besni otac slao ćerki poput da je "bezobrazna svinja".

alek boldvin sa cerkom
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

U međuvremenu su se stvari stišale i rešile pa je Ajrland u dobrim odnosima sa ocem, a nakon ubistva na setu filma "Rust" ona mu je ogromna podrška. I sama Kim je za Aleka 2016. godine izjavila da su "kul", te se može reći da su se stvari konačno stišale.  

Demi Mur i Ešton Kučer

Njihova veza bila je ogromno iznenađenje. Demi i Ešton počeli su da se zabavljaju 2003. godine kada je ona imala 41, a on 25 godina. Uprkos razlici u godinama proveli su zajedno deset godina, od kojih osam u braku.

eston kucer demi mur
Shutterstock 

Kada se njihova ljubav 2013. završila, činilo se da će sve ostati u lepom i korektnom tonu, ali onda je usledila Demina autobiografija u kojoj je otkrila sve pikanterije iz njihovog odnosa.

demi mur i eston kucer
Shutterstock 

Od toga da su imali otvoren brak, preko njegove prevare, pa do toga da je on odgovoran za to što je imala pobačaj. Kučer je odreagovao na Tviteru napisavši:

"Skoro da sam objavio jako zajedljiv status, ali onda sam pogledao svoju suprugu, sina i ćerku pa sam ga izbrisao", zaključio je Kučer čime je jasno stavio do znanja drugoj strani da je nastavio dalje sa svojim životom.