Glumački par Alis Evans (49) i Joan Grifid (47) najpoznatiji su po ulogama u filmu "102 dalmatinca", a godinama se smatralo da imaju jedan od najskladnijih brakova u Holivudu.

Zato su mnogi i bili iznenađeni kada se u januaru ove godine saznalo da se razvode.

Međutim, to nije sve. Trenutno se ogromna drama odvija upravo na Tviteru i Instagramu jer je Alis rešila da javno iznese sav njihov "prljav veš".

Još u januaru moglo se naslutiti da će to biti sve samo ne sporazuman razvod.

"Tužne vesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Joan Grufud, objavio je da od sledeće nedelje napušta svoju porodicu. Ćerke i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Jako mi je žao", napisala je Alis. Kasnije je tu objavu obrisala, ali prekasno, jer je već obišla internet.

joan grifid i alis evans nekad
United Archives/Impress / United Archives / Profimedia 

Nakon toga, glumački par rešio je da izda zajedničko saopštenje.

"Kao što i pretpostavljate, ovo je izuzetno težak period za našu porodicu, ali nastavićemo da budemo predani u odgajanju naše dece. Hvala što poštujete našu privatnost".

A onda se Alis ponovo oglasila na Tviteru:

"Zdravo. Nisam ja obrisala objavu sa svog Tvitera. To je on uradio. I dođavola, kada me neko mentalno muči i ućutkuje, onda ću, dođavola, prostreti svoj prljav veš u javnost", napisala je glumica.

Zbog toga je dobila i kritike od pratilaca.

- Ovo nije stvar za deljenje na Tviteru - poručili su joj, na šta je Alis pitala "Zašto ne bi bila? Poludela sam".

alis evans vodi rat na tviteru
pritnscreen/ instagram 

Na kraju, oglasili su se i Joanovi roditelji. Njegov otac izjavio je da "zna da već izvesno vreme imaju probleme. To je tužno, a čuo sam i za Alisine tvrdnje da je moj sin maltretira, ali to neću komentarisati". Ijanova majka kaže da je tužna, ali da za raspad braka nije kriva treća osoba.

Sve se to dogodilo u januaru, a sada je nastavak drame ponovo u centru pažnje medija. Alis se ponovo oglasila na Tviteru i pratiocima otkrila da ju je muž varao tri godine sa mnogo mlađom ženom.

- Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka - piše glumica na Tviteru. A glumica o kojoj piše je Bjanka Valas, 21 godinu mlađa od Joana.

alis evans tvit
printscreen/twitter 

Sve se to dogodilo nakon što je Joan i zvanično na Instagramu objavio da je u vezi sa njom.

Alis je pre nekoliko dana shvatila da su Bjanka i njen bivši suprug u Francuskoj, na snimanju filma.

Okačila je sliku sebe uplakane, a onda krenula da piše Bjanki na Instagramu, zahtevajući da joj kaže gde se tačno nalazi u Francuskoj i šta radi. Bjanka je sve to obrisala.

alis evans otkrila je na tviteru da je muz vara
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Alis je onda pokazala sliku ekipe filma koju je Joan poslao njihovoj ćerki Elzi (8).

- Poslao joj je tu sliku i pitao je da li je dobar fotograf. Van sebe sam, izgubljena sam - napisala je. Tu je Bjanka, osoba sa kojom me je varao tri godine a za to vreme je krivicu za raspad braka svaljivao na mene. Posle ove slike mi je sve jasno. Samo mi nije jasno zašto je morao da pravi budalu od mene, zašto samo nije rekao da je upoznao nekog? - napisala je Alis.

Alis i Joan su u vezu uplovili 2000. godine, tokom snimanja filma "102 dalmatinca". Ozvaničili su vezu 2007. godine, a imaju dve ćerke - Elu (11) i Elzi (7).

Drama na Tviteru i dalje traje, te ostaje da vidimo kako će se ceo slučaj dalje odvijati, ali jedno je sigurno - kraj nikako nije na vidiku.